320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    http://foorum.soccernet.ee/member.php?u=31910

Põhjust pole vaja vist öelda.
    See tüüp väärib sajaga ikka bänni.
    Sa ei pea koguaeg minu bannimise peale pihku taguma, ega su enda postitused ka kohati mingid tarkuseterad pole

Kommentaar

No ma vähemalt (minu arust) päris laus lollustega ei hiilga siin järjepidevalt erinevalt sinust...
      Ela ja tunne, et elad
      see on kõige lihtsam
      filosoofia, mis toimib
      sule silmad ära vaata
      tagasi, hinga sügavalt ja
      hüppa üle iseenda varju
      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Ole nüüd mees ja näita ise mune ja bänni need idioodid & mittenaljakad varikontod siit foorumist igaveseks ära:

Black Magic
        Iniesta
        Barca&Reds
        tartanjan96
        MatiLume
        kurb
        Grillnox
        Peeretav draakon
        JT8055
        aarekene
        Jose
        Iceman
        up-up-up
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Et nad ära bännida.
          Ja miks peaks angelo ära bännima?
          Otsi mingi teine tegevus endale
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
            Ja miks peaks angelo ära bännima?
            Pidev trollimine ja huiamine itaalia alateemas? Pooltest postitustes pole õnneks võimalik midagi aru saada.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

No ma vähemalt (minu arust) päris laus lollustega ei hiilga siin järjepidevalt erinevalt sinust...

Too konkreetseid minu lauslollide postituste näiteid.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                Eranditult kõik...aga kui ise muidugi aru ei saa,siis pole midagi teha...

Kommentaar

Aga palun, tervelt 16 lehekülge näiteid!
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Aga palun, tervelt 16 lehekülge näiteid!
                    http://foorum.soccernet.ee/search.php?searchid=1027272

Ma küsisin-mõnda konkreetset

Kommentaar

Oh, härra marconius ka siin. Sul on ju üle 360 idiootse ja sisutühja postituse(Kui aru ei saa siis on kahju)

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        Üldiselt väike ja sõbralik soovitus - kui tundub, et kõik su kallal hirmsasti norivad, siis enamasti tasub esmalt peeglisse vaadata. Seega, ära noki ise mingite mõttetute asjade kallal, ära irise ja ennekõike ära hakka foorumis mingit korda looma ega iga hinna eest teisi paika panema - sellega alustasid sa juba oma üsna esimestes postitustes. Mismoodi sa ise reageeriksid, kui oled näiteks terve õhtu kuskil koos teistega rahulikult istunud, siis aga tuleb mõni võõras nägu uksest sisse ja kukub kohe õiendama, et tõstke see asi sinna, saatke too vend uksest välja ja sellest kolmandast asjast ärge üldse rääkige? Korra hoidmiseks on siin olemas esiteks adminid, teiseks moded ja kolmandaks staa˛ikamad foorumikasutajad, kes teavad vähe paremini, mis kuidas kuhu käib. Heaks näiteks on kasvõi see viimane pilt siin teemas - miks peaks kellegi ennustamisharjumused sind häirima? Või siis see marconiuse norimine sinu kallal - tõsi, on jah juba nõmedaks läinud, aga ole siis sina see targem pool ja ära pauguta talle iga kord vastu, küll ta ka ükskord väsib. Võta ise rahulikullt ja usu, et siis ei torgi sind ka keegi.
                        Loe uuesti läbi. Mõttega. Püüa salvestada.

Ja Tofoa - mine peegli ette. Tõsiselt.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Black Magic ja marconius.

Kommentaar

Pidev trollimine ja huiamine itaalia alateemas? Pooltest postitustes pole õnneks võimalik midagi aru saada.
                            Ole nüüd, kellelegi ei saa panniga vajutada vaid seetõttu, et tal teised lemmikud on. Vastasel korral peaks Meistri- ja Esiliiga teema ette võtma ning pooltele seal sõna võtjatele talda näitama. Ülejäänud pool oleks aga lihtsalt selline oma arvamuseta augutäide, et foorum sureks välja.

Jah, ka mind kriipis veidi, kui Angelo enne Eesti - Itaalia koondisemängu suled puhevile ajas aga olgem ausad - ta ei teinud midagi mida võiks halvaks panna - enda koondist peab ikka toetama. Kuna ma ise Itaalia teema jälgija pole, siis ei oska küll päris täpselt kommenteerida mis seal toimub, kuid vaevalt sealgi midagi hullemat on ja kui on, siis las see jääda Itaalia teema siseasjaks:P
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Oh, härra marconius ka siin. Sul on ju üle 360 idiootse ja sisutühja postituse(Kui aru ei saa siis on kahju)
                              Sul on kahe kuuga rohkem postitusi kui temal 8 aastaga. Tee nüüd oma järeldused või palu ema/isa appi ja Vinci post loe tõesti mõttega läbi, lausa mitu korda
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pidev trollimine
                                Unustasid ennast ja Counti lisada oma listi. (kuigi paistab, et Count on veidi tagasi tõmbunud)

Kommentaar

Working...
                                X