Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOle nüüd mees ja näita ise mune ja bänni need idioodid & mittenaljakad varikontod siit foorumist igaveseks ära:
Black Magic
Iniesta
Barca&Reds
tartanjan96
MatiLume
kurb
Grillnox
Peeretav draakon
JT8055
aarekene
Jose
IcemanThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEt nad ära bännida.
Otsi mingi teine tegevus endaleINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustJa miks peaks angelo ära bännima?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNo ma vähemalt (minu arust) päris laus lollustega ei hiilga siin järjepidevalt erinevalt sinust...
Too konkreetseid minu lauslollide postituste näiteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustToo konkreetseid minu lauslollide postituste näiteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustToo konkreetseid minu lauslollide postituste näiteid.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustAga palun, tervelt 16 lehekülge näiteid!
http://foorum.soccernet.ee/search.php?searchid=1027272
Ma küsisin-mõnda konkreetset
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustÜldiselt väike ja sõbralik soovitus - kui tundub, et kõik su kallal hirmsasti norivad, siis enamasti tasub esmalt peeglisse vaadata. Seega, ära noki ise mingite mõttetute asjade kallal, ära irise ja ennekõike ära hakka foorumis mingit korda looma ega iga hinna eest teisi paika panema - sellega alustasid sa juba oma üsna esimestes postitustes. Mismoodi sa ise reageeriksid, kui oled näiteks terve õhtu kuskil koos teistega rahulikult istunud, siis aga tuleb mõni võõras nägu uksest sisse ja kukub kohe õiendama, et tõstke see asi sinna, saatke too vend uksest välja ja sellest kolmandast asjast ärge üldse rääkige? Korra hoidmiseks on siin olemas esiteks adminid, teiseks moded ja kolmandaks staa˛ikamad foorumikasutajad, kes teavad vähe paremini, mis kuidas kuhu käib. Heaks näiteks on kasvõi see viimane pilt siin teemas - miks peaks kellegi ennustamisharjumused sind häirima? Või siis see marconiuse norimine sinu kallal - tõsi, on jah juba nõmedaks läinud, aga ole siis sina see targem pool ja ära pauguta talle iga kord vastu, küll ta ka ükskord väsib. Võta ise rahulikullt ja usu, et siis ei torgi sind ka keegi.
Ja Tofoa - mine peegli ette. Tõsiselt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPidev trollimine ja huiamine itaalia alateemas? Pooltest postitustes pole õnneks võimalik midagi aru saada.
Jah, ka mind kriipis veidi, kui Angelo enne Eesti - Itaalia koondisemängu suled puhevile ajas aga olgem ausad - ta ei teinud midagi mida võiks halvaks panna - enda koondist peab ikka toetama. Kuna ma ise Itaalia teema jälgija pole, siis ei oska küll päris täpselt kommenteerida mis seal toimub, kuid vaevalt sealgi midagi hullemat on ja kui on, siis las see jääda Itaalia teema siseasjaks:PBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustOh, härra marconius ka siin. Sul on ju üle 360 idiootse ja sisutühja postituse(Kui aru ei saa siis on kahju)INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPidev trollimine
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar