Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üks ennustusgurmaan :

Kommentaar

Mis sa tahad, et ta ennustamise eest ära bännitakse? Ma ennustan ka tavaliselt ühel päeval kõikides ennustusmängudes.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Mis sa tahad, et ta ennustamise eest ära bännitakse? Ma ennustan ka tavaliselt ühel päeval kõikides ennustusmängudes.
        Ma tahtsingi tegelikult selle juurde lisada, et ei soovi talle bänni. Ma ei taha talle bänni, aga lihtsalt huvitav pilt.

Aga kui ennustusmängudele jutt läks siis asjast. Miks ei ole enam Champions liigi 2010/11 ennustusmängu, mille eile tegin. Ei olnud seal midagi reeglitevastast,ega ei olnud ka selle aasta mängu olemas veel.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
          Ma tahtsingi tegelikult selle juurde lisada, et ei soovi talle bänni. Ma ei taha talle bänni, aga lihtsalt huvitav pilt.

Aga kui ennustusmängudele jutt läks siis asjast. Miks ei ole enam Champions liigi 2010/11 ennustusmängu, mille eile tegin. Ei olnud seal midagi reeglitevastast,ega ei olnud ka selle aasta mängu olemas veel.
          Ja mis see siis on, kui tohib küsida?

Üldiselt väike ja sõbralik soovitus - kui tundub, et kõik su kallal hirmsasti norivad, siis enamasti tasub esmalt peeglisse vaadata. Seega, ära noki ise mingite mõttetute asjade kallal, ära irise ja ennekõike ära hakka foorumis mingit korda looma ega iga hinna eest teisi paika panema - sellega alustasid sa juba oma üsna esimestes postitustes. Mismoodi sa ise reageeriksid, kui oled näiteks terve õhtu kuskil koos teistega rahulikult istunud, siis aga tuleb mõni võõras nägu uksest sisse ja kukub kohe õiendama, et tõstke see asi sinna, saatke too vend uksest välja ja sellest kolmandast asjast ärge üldse rääkige? Korra hoidmiseks on siin olemas esiteks adminid, teiseks moded ja kolmandaks staažikamad foorumikasutajad, kes teavad vähe paremini, mis kuidas kuhu käib. Heaks näiteks on kasvõi see viimane pilt siin teemas - miks peaks kellegi ennustamisharjumused sind häirima? Või siis see marconiuse norimine sinu kallal - tõsi, on jah juba nõmedaks läinud, aga ole siis sina see targem pool ja ära pauguta talle iga kord vastu, küll ta ka ükskord väsib. Võta ise rahulikullt ja usu, et siis ei torgi sind ka keegi.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Viskas kopa ette lõpuks ometi. Countile keerasin 10-päevase bänni. Mitte asjatu mula eest, vaid idioodi järjekindlusega isiksuse peal tampimises. Viimati siis Maski vastu Juventuse teemas.

Nimekirjas järgmisena seisab Uuu. Näita, mis masti mees siis oled ka.

Kommentaar

Kuidas selle mängu ajal postitamisega asi on siis?

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Näita, mis masti mees siis oled ka.
                Ole nüüd mees ja näita ise mune ja bänni need idioodid & mittenaljakad varikontod siit foorumist igaveseks ära:

Black Magic
                Iniesta
                Barca&Reds
                tartanjan96
                MatiLume
                kurb
                Grillnox
                Peeretav draakon
                JT8055
                aarekene
                Jose
                Iceman
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Ole nüüd mees ja näita ise mune ja bänni need idioodid & mittenaljakad varikontod siit foorumist igaveseks ära:

Black Magic
                  Iniesta
                  Barca&Reds
                  tartanjan96
                  MatiLume
                  kurb
                  Grillnox
                  Peeretav draakon
                  JT8055
                  aarekene
                  Jose
                  Iceman

Tõesta, miks sina ei peaks siia nimekirja kuuluma?

Kommentaar

Tõesta, miks sina ei peaks siia nimekirja kuuluma?
                    Sest et ma ei ole varikonto. Su trollimine CL teemas oli päris hea, kuid mujal su naljad pole eriti head. Tõmba nahui, palun.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Sest et ma ei ole varikonto. Su trollimine CL teemas oli päris hea, kuid mujal su naljad pole eriti head. Tõmba nahui, palun.
                      Aga ma tahaks ka teada, mis on mu varikonto?

Kommentaar

Aga ma tahaks ka teada, mis on mu varikonto?
                        mis sul viga on? seal pole kõik varikontod, tegelt on seal idioote on ka seal ju...ja sina kuulud arvatavasti teenitult idiootide sekka...

...ja mina ka millegi pärast...

Aga noh ega Tofoagi pole minu sõprade listis.
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

Kommentaar

Sisutud ridapostitused on muidugi taunitavad. Tegin mõlemale hoiatuse.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                            mis sul viga on? seal pole kõik varikontod, tegelt on seal idioote on ka seal ju...ja sina kuulud arvatavasti teenitult idiootide sekka...

...ja mina ka millegi pärast...

Aga noh ega Tofoagi pole minu sõprade listis.
                            Ma võin teile lubada et icemän ei ole varikas, trollimiseks on tall pesi foorum.
                            You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa
                              Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Hilised õnnesoovid mazz-ile kapist väljatuleku puhul. Ei ole ilus teiste pidpäeval endale kinki paluda. Aga äkki hr. mazz oleks nii armas ja eemaldaks minule paigaldatud jututoa bani?! Aitäh!
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X