Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hoiatused ja bännid\'

Madalamade liigade alafoorumis III liiga lääne pk. teemas kodanik lammas õhutab rassivaenu.

KAPO juba kuulab lambaid üle.
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Käesolevaga teen teatavaks, et kodanikud riks12, Evu ja pillureinger on ühe sammu kaugusel bännist. Inimesed, kes ei ole võimelised aru saama või lihtsalt ei taha aru saada, et foorum ei ole MSN ja et sisutud üherealised tatipritsimised ei ole siin teretulnud, võivad peagi leida end järele mõtlemast.

Mitmed foorumlased on veel sellisele staatusele väga lähedal. Ehk saavad nad ise aru, et jutt käib nendest ja teevad sellest omad järeldused, säästes nii vaeseid adminne koormavast kasvatustööst.

Kommentaar

Aga minuga koguaeg mölisetakse ja tehakse maha.
        See ajab lihtsalt närvi.
        Topitaks Drogba pildid ja möeldakse et ollakse jube coolid.

Kommentaar

Algselt postitas riks12

See ajab lihtsalt närvi.

Mis see sind torgib kui teised panevad oma allkirja Orogba pildi? Kas sina oled Odier et see sulle ei meeldi?

Igatahes, kuna riks ütles mulle msnis et teistes foorumites(sport.etv) on hoopis normimad inimesed, siis palun väga

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas riks12

See ajab lihtsalt närvi.

Mis see sind torgib kui teised panevad oma allkirja Orogba pildi? Kas sina oled Odier et see sulle ei meeldi?

Igatahes, kuna riks ütles mulle msnis et teistes foorumites(sport.etv) on hoopis normimad inimesed, siis palun väga
            Mingil määral on tal õigus. Olles külastanud peale Soccerneti foorumi ka teisi foorumeid olen täheldanud et sellist möla uute ja ennaste mitte tõestanud kodanike adr-l nendes teistes foorumites pole. Tegu on vast eestlase enda rahuldamise vajadusega.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas riks12

See ajab lihtsalt närvi.

Arvad et ma ei saa aru, et see on lihtsalt narrimiseks? Ma nii loll ka pole, nagu mõned siin!

Ma ei käi mingides sellistes foorumites nagu sport.etv ...
              Te võite seal ise käija ja ennast rahuldada.
              Mul on paremad foorumid, kus käija.

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Arvad et ma ei saa aru, et see on lihtsalt narrimiseks? Ma nii loll ka pole, nagu mõned siin!

Ma ei käi mingides sellistes foorumites nagu sport.etv ...
                Te võite seal ise käija ja ennast rahuldada.
                Mul on paremad foorumid, kus käija.
                a miks sa siin meiesuguste lollide seas oma aega veedad? jäta see foorum maha ja mine oma paremate foorumite juurde

Kommentaar

Siin veedan väga vähe aega.
                  Ainult mõnes teemas.
                  Inglise jalgpall ja ennustused ja mängud ja kõik.

Kommentaar

Aga mis need paremad foorumis on? Imelikul kombel on mul huvi välismaise jalgpalli vastu pärast paariaastast pausi taastumas. Oskad midagi soovitada?

Selle jyrka pildi peaks endale avatariks panema, juba salvestasin ära
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

mina käin igal juhul SoccerPulses

Kommentaar

Bossman häirib, suht kõvasti

äkki kallid adminid teeks midagi?
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas Lincoln

Mul on selline küsimus, et miks ma ei võiks moderaatorile vastu vaielda teemal, milles tal ei ole õigus.
                          Vastu vaielda... oleneb kuidas seda teha
                          Kui teha seda viisakalt, oma väiteid (kasvõi mingite allikate, linkidega) põhjendades , siis vaevalt selle vastu midagi olla saab... (eeldan, et see nii on)

Kui aga vastu vaieldes joped ning matid vasakule/paremale lendavad, Caps Lock sakib , siis on antud isik \"auga\" panni välja teeninud

[Offtopic]Kommenteerimisest üldisemalt: See muidugi sügavalt personali rida, kuidas kommenteerijaid ohjata, aga minule isiklikult ei meeldi üksteise läbisõimamine kommentaarides - paljalt sellepärast et kasutajad pooldavad erinevaid meeskondi.
                          Flora fännid sõimavad Levadia omi, Manu omad Arsenali fänne j.n.e
                          Võibolla aitaks kui artiklite anonüümne kommenteerimine üldse ära keelata. Teha nii, et vaadata saaks artikleid endiselt, aga kommenteerimiseks peaks sisse logima. Läbu tekiks nii vähem, - ei kirjutataks kõike, mis sülg suhu toob.

Et mitte niisama lahmida siis üks kommentaar ManU Manchester City kohtumisest pajatava artikli juurest

min2e, to gamer 10. september 2005 | 12:47

mida sa vigised tee meile teene ja ära kommi siin kurdai tähenärija debiil oled muud ei midagi
                          [/End of offtopic]

Kõigest minu pisike arvamus, vastuväited ja konstruktiivne kriitika oodatud

Lugupidamisega
                          carlo2

P.S. See vist mu esimene post siin foorumis

Kommentaar

Bänn Stasile rahvusliku vaenu õhutamise eest.

Kommentaar

Korjasid teema ka ära või? Polnud seda lugenud enne ja nüüd tekkis huvi, et mis rahvuslikku vaenu seal siis õhutati nii viga. Paraku ei leidnud enam.
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Tore näha, et soccernet.ee tegeleb mingite pseudonähtustega, selle asemel et spämmimine eos kõrvaldada või tegeleda mõne muu probleemiga, milles soccernet.ee ideoloogid adekvaatsemad on!

Kommentaar

Working...
                                X