Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Hoiatused ja bännid
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Üldiselt ei ole meil tavaks lihtsalt rumaluse eest kedagi bännima hakata. Tavaliselt annab parema tulemuse, kui lasta targematel kaasfoorumlastel nad p....e saata.
Paraku mõni ei ole võta ka sellest õppust, aga anname veel aega, Tännu on päris noor. Ehk jõuab mõistus kord koju. Teine võimalus on muidugi see, et moded tüdinevad postituste kustutamisest lihtsalt ära.Last edited by mazz; 24.07.09, 22:30.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Eriti palju ei kustutatagi ja seda samal põhjusel, et rumalust või vaateid aluseks ei saa võtta. Pole meie otsustada, kes on piisavalt tark või piisavalt õige arvamusega, selleks on kaasfoorumlastel endil võimalus vastu vaielda.Algselt postitanud kasutaja Aadu&co pooltKui palju siis neid postitusi kustutatakse ja mis on kriteeriumid mille alusel seda tehakse?
Läbu alamfoorumis on üleüldse väga raske midagi kustutamisväärset postitada. Mehhanisaator sai sellega hakkama, kutsudes üles kellegi vastu vägivalda kasutama. Seega mingid piirid peavad jääma isegi läbusse.
Aga teistes alamfoorumites sõltub väga palju kontekstist, konkreetsest foorumist ja selle moderaatoritest. Üldiselt kuuluvad kustutamisele teemasse mittepuutuvad pikemad sõnasõjad (a la Sen vs Alarikh Levadia teemas paar päeva tagasi) ja muu "läbu", mis tõsiselt häirib asjalike teemade lugemist.
Üldiselt on kriteeriumid üsna lõdvad ja foorumi elukorraldus võimalikult vaba. Aga vabadus ei tähenda seda, et kõik lubatud oleks.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mehhanisaator
KAs teiste piltide foorumisse toppimine kuidagi keelatud pole kui ma seda ei taha, Tofoa võiks nata puhkust saada
Kommentaar
-
-
Mehhanisaator
Sooviksin endale panna bänni siis, Isamaanimel
Ei tegelt siin mõned täitsa lahedad kutid
Tsauka Baka
Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar