Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hoiatused ja bännid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Juu siis mõnedel on sinusuguste jobude vastu rohkem sallivust kui sul pedede vastu.
    No näete, kas foorumis tohib eksisteerida jobusid? Kas ma olen jobu nüüd selle pärast et ma varasemas postis su nime ei maininud?

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
      Sul on suurepärane võimalus iseendale bänn anda
      Mina ei tea , oleks ma sinu asemel boss. siis oleks ammu old aeg härra pedede vihkajale bänn panna.
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
        Mina ei tea , oleks ma sinu asemel boss. siis oleks ammu old aeg härra pedede vihkajale bänn panna.
        Ma olen nii meelitatud et mind nii Armastatakse

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
          No näete, kas foorumis tohib eksisteerida jobusid? Kas ma olen jobu nüüd selle pärast et ma varasemas postis su nime ei maininud?
          Ei ,sa oled jobu sellepärast,et vihkad endast erinvaid inimesi ja tahad neile peksa anda.
          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Üldiselt ei ole meil tavaks lihtsalt rumaluse eest kedagi bännima hakata. Tavaliselt annab parema tulemuse, kui lasta targematel kaasfoorumlastel nad p....e saata.

Paraku mõni ei ole võta ka sellest õppust, aga anname veel aega, Tännu on päris noor. Ehk jõuab mõistus kord koju. Teine võimalus on muidugi see, et moded tüdinevad postituste kustutamisest lihtsalt ära.
            Last edited by mazz; 24.07.09, 22:30.

Kommentaar

Kas hakkan sulle sinu esimesi sammukesi foorumis meenutama?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                Kui palju siis neid postitusi kustutatakse ja mis on kriteeriumid mille alusel seda tehakse?
                Eriti palju ei kustutatagi ja seda samal põhjusel, et rumalust või vaateid aluseks ei saa võtta. Pole meie otsustada, kes on piisavalt tark või piisavalt õige arvamusega, selleks on kaasfoorumlastel endil võimalus vastu vaielda.

Läbu alamfoorumis on üleüldse väga raske midagi kustutamisväärset postitada. Mehhanisaator sai sellega hakkama, kutsudes üles kellegi vastu vägivalda kasutama. Seega mingid piirid peavad jääma isegi läbusse.

Aga teistes alamfoorumites sõltub väga palju kontekstist, konkreetsest foorumist ja selle moderaatoritest. Üldiselt kuuluvad kustutamisele teemasse mittepuutuvad pikemad sõnasõjad (a la Sen vs Alarikh Levadia teemas paar päeva tagasi) ja muu "läbu", mis tõsiselt häirib asjalike teemade lugemist.

Üldiselt on kriteeriumid üsna lõdvad ja foorumi elukorraldus võimalikult vaba. Aga vabadus ei tähenda seda, et kõik lubatud oleks.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Kas hakkan sulle sinu esimesi sammukesi foorumis meenutama?
                  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... jah
                  i don t like u u don t like me

Kommentaar

KAs teiste piltide foorumisse toppimine kuidagi keelatud pole kui ma seda ei taha, Tofoa võiks nata puhkust saada

Kommentaar

http://foorum.soccernet.ee/member.php?u=23436 - kaua speed laksab?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

mis ma jälle tegin?

kamoon, ma olen alles väike
                        slimm.ee

Kommentaar

suitsu jaksad ikka teha juu
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

mis? ah? kus?
                            slimm.ee

Kommentaar

Sooviksin endale panna bänni siis, Isamaanimel Ei tegelt siin mõned täitsa lahedad kutid Tsauka Baka

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                                Sooviksin endale panna bänni siis, Isamaanimel Ei tegelt siin mõned täitsa lahedad kutid Tsauka Baka
                                Tahad endale bänni? Kus on loogika? Ära lihtsalt käi siis enam siin foorumis, kui sulle siin ei meeldi!
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X