Jah, sell, sinu viimasest kvaliteetsest ja analüüsivast postitusest on juba paar head nädalat möödas vist. Samas juhtis herr Banaan oma kergelt vildakal moel tähelepanu üsna asjakohasele probleemile. Ainuüksi uue foorumi kaela seda kõike kindlasti ajada ei saa....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Uus foorum
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustparendan kohe foorumit erootiliste piltidega
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustäää....
kas selle madalamete liigade alamfoorumi remontimisega ka tegeletakse....
NO EI VIITSI igakord seda "viimane postitus" nupukest klõpsata... tõsiseltAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Ei ole vist päris õige foorum, aga mul selline mure, et kui see soccerneti portaali(mitte foorumi) sisselogimise asi muutus, siis ma kaotasin oma parooli ära ja kui ma panen registeeri tuleb foorumi leht ette, et sa oled juba sisseloginud nimega ALECOQQ.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMa ei tea, kas viga on minus, aga Socceri foorum pole veel päris omaks saanud (loe: uus välimus). Fakk, vana oli saadana hea..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar