Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus foorum
Collapse
X
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuna enam ei saa seda reklaami kinni ka panna, siis ei saa ma foorumi stiili muuta. See ajab närvi juba, ma saan küll ploki panna sellele, aga paljud ei tea seda adblocki ja selle reklaami võiks ikka ristist saada kinni panna.Algselt postitanud kasutaja Cule pooltEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Jep. Need samad ratturid. Kuna see reklaam toob soccernetile ainult kasumit, siis ma elan need rattamehed seal üle või kui kiire on, siis ülevalt saab alati klikata ka "uued postitused". Ma ei näe probleemi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Nõustun osaliselt. On tõsi, et ükski teema ei hoia ära rumalusi. Kuid pole nii kerge spämmida teemasid, kus inimesed räägivad enamasti asjalikku juttu. Seal paistab loll läbu eriti silma ning selle tekitajad ei leia nii kergelt tolereerimist.Algselt postitanud kasutaja 10 Lopez Saldana pooltlollus kuubis. kes otsustab, mis on loll läbu, mis on sisukas. see hoiab ära sisukates teemades arvamuse avaldamise ja lollus keeb edasi sama moodi, ainult, et sinul on lihtsam seda vältida. teised, kes offtopikut loevad, loevad niikuinii emamust teemadest.
kui mainitud alafoorumis jama vähendada, tehke nii nagu varem kunagi soovitanud - naljateemad ("taku on pede", "kuhu hetkel oksendate", "mis päev on") nädal peale loomist tuimalt ära kustutada. kõik, kes tahavad, saavad end vajadusel välja elada. ja teised, kes seda vajadust ei oma, ei pea lehekülgeda kaupa hiljem lehitsema asjalikke teemasid otsides.
vaadates inglise jalgpalli teemasid, ei ole sinu lahednus lahendus.
Läbuteemade kustutamine nädal aega hiljem ei aita aga sugugi. Selleks ajaks on suur osa neist juba esilehelt allapoole nihkunud ning need ei sega enam. Tõsi on küll see, et ohvtopiku arhiivist millegi üles leidmine on ääretult keeruline. Kuigi asjalikke asju on seal aastate jooksul olnud ja ehk nii mõnigi teema vajaks uuesti esile tõstmist.
Selge on see, et ohvtopik vajaks aktiivset moderaatorit.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Sada korda arutatud asi, aga arvestades, et üks loll suutis juba järgmise sinnasamasse juurde teha, küsin siin ka - kas tõesti ei leidu kedagi, kes suudaks telekommentaatorite teemad Euroopa karikasarjade alt Üldisesse jalgpalli ümber tõsta? Palun?
edit: whoa, eriti kiired poisid. Kes iganes see oli -
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar