Samas ega ta eriti väljapaistev pole. Arvasin isegi, et paljudele võib ta märkamatuks jääda.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Uus kujundus
Collapse
X
-
kujundus on mega lahe
sigpic
Knock, knock?
"Who's there?"
A midget who couldn't reach the doorbell!Kommentaar
-
see nõme jaa, et kui otsida tahad pead alati pealehele minema, mudu vajab harjumist aga suht lahe tundub olevat.Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
ma ei tea, proovisin avalehel kommida, esimene kord viskas ette, et unable to reach page vms. teisel korral läks komm justkui teele, ent mida ei ole artikli juures, see on kommentaar. rohkem ei viitsi.Kommentaar
-
Eesti ja eestlased võõrsil:
Anier liitus Itaalia klubiga
28.08.2009 | Eestlased võõrsil | (2)
Robbeni-Ribery duo purustas Wolfsburgi
29.08.2009 | Ulevaade | (0)
Trans tegi Kuressaarest saepuru
29.08.2009 | Meistriliiga | (0)Kommentaar
-
Miks ma pean ikka avalehe suurust muutma, et nupp Foorum sealt nurgast üles leida. Linuxi kasutajana tunnen ma ennast diskrimineerituna!Kommentaar
-
Otsingusse, kui panin Sillamäe, siis järgmisel lehel ei olnud ühtegi uudist klubi kohta.
Teiste klubide puhul, kui panen nime otsingusse, siis järgmisel lehel ei ole uuemaid uudiseid.Kommentaar
-
Küsimus pole küll uue kujunduse kohta, aga kas Meistriliiga mängude eelvaadetesse ("huvitavad faktid" alateemas) ei saaks taas kirjutada neid, kellel on oht kaartidega järgmisest mängust eemale jääda? Hea jälgida nii enda klubi kui järgmise vastase ohutsoonis olijaid jne.Viljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar