Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õiget infot kuvab, täpitähti ei kuva. ö asemel on mingi selline jurakas - �
Edit: kuna fitti hakkas siin mingit encodingu iba ajama, siis pean vajalikuks täpsustada, et täpitähti ei näe ma sisselogimisinfo juures oma kasutajanimes. Mujal tekstis on kõik OK.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Ainuke ilgelt geii asi on see, et kui ma tahan kuskilt nagu kategooria alt kuhugi liikuda ntx : INFO -> Töötajad, siis ma pean mööda seda tumerohelist riba liikuma muidu läheb see eest ära. Ligi 3x tegin nii, siis sain lõpuks alles töötajate lehele.
Kõigepealt suunad noole info peale ja siis võid sellega liikuda näiteks ka uudiste peale. Ja siis sihid kirja Töötajad. Vähemalt minu brauseriga küll probleeme pole.
Välja näeb päris kena...nö vilesid ja kellasid on rohkem
Eelmine oli kuidagi kodusem ja lihtsam, mõnus oli surfata ka pihuseadmetega.Ennem oli mõnus see, et kui artikli avasid jäid teised viimatised uudised kohe kõrvale paremalepoole, et mõnus oli sealt järgmine maiuspala jälle võtta, nüüd peab kuskile allaronima.
Üldiselt peab rahule jääma, inimesed on vaeva näinud ja neid peab tänama selle eest---
Ainuke ilgelt geii asi on see, et kui ma tahan kuskilt nagu kategooria alt kuhugi liikuda ntx : INFO -> Töötajad, siis ma pean mööda seda tumerohelist riba liikuma muidu läheb see eest ära. Ligi 3x tegin nii, siis sain lõpuks alles töötajate lehele.
kuni sa ülemise riba peal millegi muu peale ei lähe, peaks alumine riba samaks jääma.
Kommentaar