Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vead saidil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

palun eemaldage üks suur viga, OJ oma kollektiivist.. tegemist on eesti spordiajakirjanudse häbiplekiga:

Kommentaar

Mis ma valesti teen, et mu täpitähed ei tööta enam? Foorumi keeleks on valitud Eesti keel? Portaali kommentaariumis sama häda ei ole nt.

Kommentaar

Brauser?
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Hetkel ei oskagi täpselt öelda, sest teistel tundub töötavat ning ühtegi konkreetset vihjet muudest foorumitest ei leidnud.

Igaks juhuks sai cache puhastatud, aga ei ole kindel, kas sellest abi on.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
            Brauser?
            Mida silmas pead, vaatasin seaded üle, midagi imelikku seal ei paista ja tegin ka cache'i tühjaks. Kuskil mujal postimisel seda probleemi ei ole. Ei ole ka soccerneti uudiste all kommenteerides nt.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
              Mida silmas pead, vaatasin seaded üle, midagi imelikku seal ei paista ja tegin ka cache'i tühjaks. Kuskil mujal postimisel seda probleemi ei ole. Ei ole ka soccerneti uudiste all kommenteerides nt.
              Kui kasutad mõnda muud seadet, kas seal on sama moodi?

Kui ei, siis on tõenäoliselt ikkagi konkreetse masina või brauseriga seotud probleem, mis tõenäoliselt tuleneb vBulletini mingist totrusest vb. Googeldame ise ka, et milles probleem võiks olla.

Kommentaar

Algselt postitas Jonas Vaata postitust
                Kui kasutad mõnda muud seadet, kas seal on sama moodi?
                Millegipärast jah. Töömasinas v kodus läpaka taga - ikka sama. Teloga ma foorumit ei kasuta. Täpitähed on kadunud ainult siin foorumis. Teie portaalis nt kommentaaride all while logged in sama kasutajaga, kõik töötab ilusti täpitähtedega.

Logout ja browser full cache clear'i olen juba proovinud ja mingeid x pluginaid ma ei kasuta browseris.

Kommentaar

Edge'iga ka?

Kommentaar

midagi juhtus 23. jaanuaril kella 10.43 ja 10.53 vahel. Wingback, katsu meenutada...

Kommentaar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in phar://.../vb/vb.phar/bbcode/url.php on line 123

Kuvab foorumi ülevas vasakus ääres, nt siin lehel:

Kommentaar

Siin on veel yks postitus kus t2hem2rgijama sees (mitte ainult minul):

Kommentaar

pärast poksi teemasse postitamist viskas sellise

Warning: Undefined array key 28976 in phar://.../vb/vb.phar/library/content.php on line 3533 Warning: Trying to access array offset on value of type null in phar://.../vb/vb.phar/library/content.php on line 3535 Warning: Trying to access array offset on value of type null in phar://.../vb/vb.phar/user.php on line 704 Warning: Undefined array key "online" in phar://.../vb/vb.phar/library/content.php on line 3547 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in phar://.../vb/vb.phar/library/user.php on line 635 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../vb/vb.php:1363) in /data01/virt6865/domeenid/www.soccernet.ee/foorum/vb5/includes/vb5/applicationabstract.php on line 472 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../vb/vb.php:1363) in /data01/virt6865/domeenid/www.soccernet.ee/foorum/vb5/includes/vb5/applicationabstract.php on line 474

Kommentaar

Vale teema oli?
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

image.png
                              MIks on valikus ainule keeldu kõigist või Nõustu kõigiga? Peaks olema valikus ka "Nõustu valitutega" vms

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                                image.png
                                MIks on valikus ainule keeldu kõigist või Nõustu kõigiga? Peaks olema valikus ka "Nõustu valitutega" vms
                                Sellega sai korda. Aitäh tähelepaneku eest.

Cookie banneril oli tõlkeviga. "Loe lisaks" peaks tegelikult olema "luba valitud"....

Kommentaar

Working...
                                X