Algselt postitas JanK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soccerneti suvepäevad 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustseeniori nurgake kõlab ahvatlevalt. tuleks isegi sinna, aga ainult koos Reinuga.
Kaks kärbest ühe hoobiga. Saab veel JanKile käru pannaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSul pidi ju samal ajal noorkotkaste laager olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTundub, et Billy Boy lõi põnnamakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks nii arvad?
Sinu autoga. Bensiin on kallis ja siis hea kolmekesi kulusid jagada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNo okei. Nõus. Sinu paneme pagassi koos billy_t-ga. Saate seal ameleda ja ei riku mu istmekatet. Nõus?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustmuidu nõus, aga mina ei ole nõus valvama, et alaealine JanK alkoholile ligi ei pääse - see jääb siis sinu peale, Rein.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Rein???
Nalja teed?
Ta joob end Šmutovi, Estoni ja Dannariga kohe umbe, kui sinna jõuab!
Raskeks läheb sul mind eemale hoida...
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis seal ikka valvata. Joodame talle pudeli pilsnerit ja ta magab hommikuni, aga probleem selles, et kes siis hommikul rooli istub? Ta pole veel ju kaine.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustRein???
Nalja teed?
Ta joob end Šmutovi, Estoni ja Dannariga kohe umbe, kui sinna jõuab!
Raskeks läheb sul mind eemale hoida...
Mees ma kaalun sinust 34 kg rohkem. Smutov tõenäoliselt on veel raskem. Järelikult kanname ka me rohkem
Ma usun, et billy saab sinuga ilusasti hakkama küll. Korra vastu kõrvu ja sul on saba jalge vahel nagu 14 aastastel ikka.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust
Mul on salarelv.........ALCOSTOP JA HEA SEKS!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar