Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eesti ja muu maailma sektsioonid võiksid portaalis kuidagi paremini eraldatud olla küll. Soovitada võiks muidugi piltide kasutamist, kasvõi üksnes peauudise puhul nagu Sportnetiski. See annab väga palju juurde. Üldiselt võiks ka portaali värvilahendus veidi erksam olla. Ja võibla võiks kaaluda ka võimalust, et kõik või osa kasutajaid saab ise lisada uudiseid või ülevaateid, umbes nagu minut.ee puhul? Kindlasti kohe ei sobi portaali selline rubriik nagu 'Jutuka mõtteterad' :P
Kui need mõtteterad sealt ära koristada, siis ehk võiks need "Jutuka mõtteterad" ilmuda jutukas käsklusega a'la !mõtteterad, nagu praegu on !reeglid ja !stats(need, kes seal käivad, teavad, millest räägin)
Mõtteterad võiks aga uude aknasse ilmuda.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Võiks olla....krt....ei mäleta............................................ Meelde tuli
Võiks olla viktoriini uuendust ka iga nädal vähemalt v kaks korda nädalas
Ma leian, et "Meistriliiga" ja "Madalamad liigad" võiks ühendada näiteks "Eesti klubijalgpalliks". Asi oleks ülevaatlikum ja mugavam.
võiks ka kuidagi selekteerida eraldi, nö "kuumad teemad/uudised/kommentaarid", mis sageli on suht-koht lühikese elueaga, hiljem võiks olla ka sujuv ligipääs külmutatud stooridele
[By Martin: äkki seletad selle rohkem lahti - ei saa aru...]
Ma leian, et "Meistriliiga" ja "Madalamad liigad" võiks ühendada näiteks "Eesti klubijalgpalliks". Asi oleks ülevaatlikum ja mugavam.
Ja väga hää mõte ka minu arvatesja ehk siis Noored ja Naised või mis ta oli läheks ka sinna alla?Maailma jalgpall läheb minu arvates enam-vähem Üldise jalgpalliga kokku...
võik selle süsteemi teha siis
momendil:
Teema---Postitus
mis võiks olla
Teema-Alateema-postitus
hm...see lärmaja seenesittur avas mu silmad...ma nagu vaatasin, et seal portaalis on info millegipärast meelelahutuse all...
nojah...meelelahutus...kuda kellegi jaoks, aga ma arvan, et selle info võiks kuhugile lehe allaserva paigutada vms...
tehku välimus korda........ sisu on olemas. aga kõik on kusagil nurga taga........ ma kord tuhnisin selle süsteemi läbi.... igasugu asju oli aga see on väga väga sitalt paigutatud
mina jälgin üldiselt soccernetis ainult eesti jalgpalli sektsiooni. lugesin kommentaare ning väga meeldib nii ML kui madalamate liigade ennustusvõistlus. see paneb ka madalamate liigade vastu huvi tundma (klubide nimesid ma ju juba teangi!)
võtaks kindlasti sellest osa ning püüaks hästi pihta saada.Põnev.
võiks ka kuidagi selekteerida eraldi, nö "kuumad teemad/uudised/kommentaarid", mis sageli on suht-koht lühikese elueaga, hiljem võiks olla ka sujuv ligipääs külmutatud stooridele
[By Martin: äkki seletad selle rohkem lahti - ei saa aru...]
ja nati segaselt kukkus välja, aga sageli on teemad püstitatud mingile hetkeloole, mis ammendab end päris varsti, need võiksid olla nn "kuumad teemad" ja need võiks kuhugi käepärasesse arhiivi ümber tõsta, muidu on nii et foorumlane mõnikord ei viitsi uut teemat alustada ning kirjutab lugusid ammendanud loole ja tagajärjeks on sihitu arutelu.
tuli nüüd vist paremini välja? ise nats veel kahtlen
Kommentaar