320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
    Tänama peaks vist hoopis Jalgpallijumalat, et ta Hollandi kahele supermängijale head päeva ei andnud!
    Oled sa väga usklik või?

    Aga muidu super, kõik nagu vaja oligi !
    sigpic

    Kommentaar


      Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
      Tänama peaks vist hoopis Jalgpallijumalat, et ta Hollandi kahele supermängijale head päeva ei andnud!
      no eks ta võrdlselt jättis mõlemale poole andmata täpsust.
      Felix: Oh, bollocks!
      Elmo: Dog's bollocks?
      Felix: No, just plain fucking bollocks!
      Elmo: No dog involved?

      Kommentaar


        obbenilt ikka kaks valusat feili VIVA LA FURIA ROJA. (Barca ka, tänu kellele suuresti suur kopsik tuli(Y))
        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

        Kommentaar


          jalgpallis ja korvpallis olla korraga nii euroopa meister ja maailmameister
          pole kahtlust, kuldne põlvkond mõlemal rindel, ning minu arvates ennast juba ajalukku kirjutanud
          Слава Україні! Героям слава!

          Kommentaar


            congrats bastards!

            Kommentaar


              Salute to the Champions...!


              Peab nii sissejuhatuseks kohe tõdema, et Euro`08 kinni pannud meeskond mängis tunduvalt aktraktiivsemat vutti. Seekordne meeskond pallis turniiril kõige rohkem tulemusele konsentreeruvat äärmiselt tehnilist jalgpalli. Võrdluseks Lippi aegne Itaalia pallis neli aastat tagasi tunduvalt julgemalt, ehkki paljud seda alla ei kirjutagi särgi värvuse tõttu. Seekordne Hispaania jahvatas turniiri jooksul sedavõrd efektiivselt ja osavalt 1-0 tulemust, ega praktiliselt enamat üritanudki. Omamoodi tahes tahtmata kahju, sest tegemist oli ülekaalukalt turniiri kõige osavama meeskonnaga.

              Kasutusel olev tiki-taka stiil on pigem kaitse- kui ründemeetud, kuid ennekõike siiski pallikontrollimismeetod. Lühikeste söötuse abil esmaseks eesmärgiks on ennekõike meeskonna liinide ja vahemaade kooshoidmine. Kreeka ja kasvõi Mourinho poolt saavutatud edu on pallikontrolli tähtsuse jalgpallis mingil määral küsimärgi alla pannud, kuid üks asi on siiski igavene: palli kontrolliv meeskond paneb paika praktiliselt kõikide mängijate kohavaliku platsil, nii enda omade kui ka vastaste. Kui hispaanlastel on olnud pall, see on samaaegselt juba hästi organiseeritud võimalikku pallikaotust silmas pidades. Del Bosque teadis kogu aeg, et maailmameistrid enda võrku palle ei lase. Nagu Tanel mõttekoja blogis juba osaliselt vihjas, Hispaania koondise mängujoonist võib iseloomustada uue terminiga "palliga catenaccio".

              Kuid nii üldiselt võib kokkuvõtlikult öelda, et Hispaania sai hakkama sellega, mida neilt ka oodati. Vaatamata sellele, et esimese mängus taevas kukkus peaaegu pähe, tõestas see edaspidistes mängudes, et oli turniiri parim meeskond. Finaal iseenesest just kuigi suurtesse sfääridesse ei kerkinud, kuid need lähiminevikku piiludes need pole seda nii muidu ka olnud. Iniesta enda näitlemisoskustega finaalis sümpaatiapunkte ei kogunud, kuid õnneks suutis midagigi heastada sellega, kui võiduväravat tähistades ilmus esile "Dani Jarque - siempre con nosotros" tekstiga varustatud särk. Samad kiidusõnad ka Ramose kohta, kes meenutab alati Antonio Puertat, kui on võitnud miskit Hispaania särgis. Ilusad žestid pilveriigis paiknevatele kolleegidele.

              Kommentaar


                Üks asi, mis kipub ununema kõigi nende juttude taustal, et see anno 2010 MMi Hispaania koondis polnud ikka see Hispaania, mis 2008 EMil, on tõdemus, et igale jõule, mis tekib, tekitatakse varsti ka vastujõud. Ehk: Hispaania nn Barcelona stiil, mis 2008-2009 rullis ja mõneti rullib praeguseni, sellele osatakse päris korralikult vastu mängida, mis omakorda paratamatult muudab mängupilti. Seega on see 2010 meeskond äkki isegi tugevam, kui kahe aasta tagune, lihtsalt päris enam nii ei lasta, mitte ei suudeta, mängida- tõmmatakse mehed palli taha, pressitakse päris kõrgelt ning üritatakse keskvälja üle ujutada. Kuid üks oluline asi veel, mida ka palju välja tuuakse: See Torres oli ikka üsna mõttetu tumbleweed seal platsil, mis sageli väljendus selles, et Hispaania pidi 'Nando platsil viibides tegelikult -1 mehega (ka efektiivsuselt) "suruma". Eks sealt ka see vähene resultatiivsus. Lisaks vist veel favoriidikoormast tulenev närvipinge, mis mõjus olukordade lahendamisel.
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                Kommentaar


                  wooooohoooo !!!!!!!!!!! jea ..
                  iHala Madrid !

                  Kommentaar


                    Minu eesti keel on väga halb, nii et minu jaoks on raske öelda see. Ma eksisin Vicente Del Bosque kohta. Ta on väga hea treener ja tema otsused on teinud meist maailmameistrid ja ma loodan et ta on meie treener veel kaua aega.

                    Ma tahan hävitada Argentina...ma pean ootama, septemberis Buenos Aireses.

                    Hispaania raadio.

                    See on Cadena Cope, Radio Nacional de España, Onda Cero, Cadena Ser ja Radio Marca.

                    Hispaania TV canal +
                    Õpin eesti keelt, parandused on teretulnud. Aitäh.

                    Kommentaar


                      maailmameistrite koondis :lol: Galliani modereerimas.

                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

                      Kommentaar


                        Piqué vanaisa on Pedro Cortési väga suur sõber. Nad tunnevad teineteist hästi ja Piqué teeb lihtsalt nalja. Pedro Cortés on samuti ulakas ja nad lõõbivad teineteisega pidevalt.
                        Õpin eesti keelt, parandused on teretulnud. Aitäh.

                        Kommentaar


                          Koondis siis Euro 2012 valikmängudeks :

                          Väravavahid: Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona), Iker Casillas (Real Madrid)
                          Kaitsjad: Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Villarreal), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona)
                          Poolkaitsjad: Xavi (Barcelona), Cesc Fabregas (Arsenal), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Villarreal), Andres Iniesta (Barcelona)

                          Ründajad: David Villa (Barcelona), David Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Jesus Navas (Sevilla), Fernando Torres (Liverpool), Fernando Llorente (Athletic Bilbao)

                          Kommentaar


                            ennist käidi Mehhikos ja nüüd jälle vaja minna Ameerika mandrile, sedakorda Argentiinale külla. no wtf mille jaoks küll?
                            Catalunya is not Spain!

                            Kommentaar


                              Eks treener tahab erinevaid taktikaid ja mängijate taktikalisi asetusi katsetada.. Kes vähem mängida saanud saavad mitte-midagi-ütlevates mängudes rohkem kaasa öelda ja kogemus ju kellelgi mööda külge maha ei jookse. Jaaaa tõsi ta on, et ilmselt saab selle pealt kõva kopika teenida
                              “I am Zlatan. Who the hell are you?”

                              Kommentaar


                                Algselt postitas alehis Vaata postitust
                                Eks treener tahab erinevaid taktikaid ja mängijate taktikalisi asetusi katsetada.. Kes vähem mängida saanud saavad mitte-midagi-ütlevates mängudes rohkem kaasa öelda ja kogemus ju kellelgi mööda külge maha ei jookse. Jaaaa tõsi ta on, et ilmselt saab selle pealt kõva kopika teenida
                                Arvatavasti küll sisaldavad selliste tiimide sõpruskohtumiste lepingud, et Xavi peab vähemalt 60 minti mängima jne, nii et pigem tundub see rohkem jalgpalliliidu (või kes iganes Hisp koondist majandab) survel maailmameistri maine pealt koore riisumisega.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X