320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mark- Vaata postitust
    Arbeloa või Carvajal ka.
    Arbeloa, palun, ei. Tont igas mõttes.
    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

    Kommentaar


      Algkoosseis kodus vs Itaalia: Casillas - Azpilicueta Ramos JaviMartinez Alba - Pedro Busquets Cesc Thiago Iniesta - DiegoCosta
      "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

      Kommentaar


        Pāris vihaselt māngivad kohati itaallased. Costa pārast tundus paras ehmatus, kui vahetusse nôudis minna. Atleetidele seda kųll pole vaja. Neil niigi vigaseid jātkub.
        Ja māngus on hispaanlased korralikult oma hoidmas. Meeldis Pedro ja Iniesta. Hetkel parimad.

        Muidugi ei tohi unustada, kes selle koondise ehitas!
        Messi...The never ending legend!

        Kommentaar


          Costa oli üpris kehv, aga ilmselt läheb veel natuke aega, et kaaslased tema tugevusi tundma õpiksid ja vastupidi. Täna suutsid itaallased ta päris hästi ära neutraliseerida. Muidu kiidaks aga Azpilicuetat ja Pedrot. Esimene kinnitas tänasega, et on tugev kandidaat paremkaitsesse ning teine oli otsustavalt efektiivne. Ja no eelkõige mainiks ära Silva tegutsemise - minu jaoks oli just tema täna see võti, kes itaallased lahti suutis harutada ning koostöös Iniestaga pakkusid ilusaid momente.
          Coraje, corazķn y cojones.

          Kommentaar


            Korralik esitus ja hea, et Costa viga ei saanud



            Kahju vaid et Isco pole veel Del Boske tiimi kaasanud. Silva ka tôeline mootor!

            Messi...The never ending legend!

            Kommentaar


              Suutsin ka ühe silmaga mängu vaadata ning ütleks et vägagi lootustandev esitus valitseva maailmameistri poolt.

              Sellisest loiust ning üksluisest kõrvalt-kõrvale söötmisest, mida viimasel ajal liigagi palju antud meeskonna mängudes näha on saadud, täna väga palju märku ei antudki ning mängupilti toodi Iniesta, Pedro, Silva ja eriti Thiago abil rohkem särtsakust, energilisust juurde, mida oli kohati lausa lust vaadata. Oma meest ei kardetud ette võtta ning intensiivse pressi ja erinevate söödukombinatsioonidega suruti vastane sügavale ja mängiti endid Itaallaste tihedas kaitses päris headele positsioonidele. Lõpptulemus jättis ainult soovida.

              Staarmeheks isiklikult valiks eeltoodud nimede kõrvale täna hoopis Azpilicueta, kes meeldiva mobiilse vaheldusena Arbeloa asemel seal Hispaania paremkaitses tundus. Oma energia ning laitmatu mängulugemisega suutis ta suurepärast katet oma tiimikaaslastele pakkuda ning seda just eriti just Martinezele ja Ramosele, kui Alba oma traditsioonilisi sööste vastase kasti äärde tegi. Roll oli tal põhimõtteliselt sama mis Arvalol pidevalt olnud on - olla see tasakaalukam ning rohkem kaitsva suunitlusega äärekaitsja Jordi kõrval - kuid oma kiiruse ja hea tehnikaga suutis ta aga nii mõnegi uue dimensiooni Hispaania paremale äärele juurde tuua.

              Costa kohta ütleks nii palju et mees oma esitusega ohhetama ei ajanud, kuid pettumusest oli asi ka kaugel. Ilmselgelt on tal vaja oma meeskonnakaaslaste ja säärase horisontaalsema mängustiiliga ära harjuda ning selleks läheb tal vaja ainult minuteid. Oma tugevuste peale ta nii sügava kaitse vastu täna eriti mängida ei saanud, mistõttu oleks rutakas ta ka selle kohtumise põhjal flopiks tembeldada. Kiirust ja tööjõudu, mida ründavamate meeskondade vastu Hispaanial tulevikus vaja läheb (Brasiilia, Saksamaa, Tšiili), ta aga oma tiimile täna etteotsa tõi ning oli näha, et mees püüdis, otsis ja rügas et endale ebamugavas keskkonnas võimalusi saada ning oma meeskonnakaaslastega ühele lainele jõuda (pakun et just Alonso söötudest hakkab ta kõige rohkem kasu saama ning osalt on kahju et Koket täna väljakul ei näinud - tema arusaamine Costa tugevustest oleks nii mõnegi ohtliku olukorra Hispaaniale Itaalia penaltikasti ümber juurde kinkinud).

              Lõppkokkuvõttes siis positiivne esitus La Roja poolt ning tundub et peatreener on viimaks otsustanud õigesse suunda oma projekti hakata arendama. Vaja ainult paari mänguga masinavärki veidi õlitada.

              Kommentaar






                Väga muljetavaldav esitus valitsevatelt maailmameistritelt. Mängu alustati vägagi elavalt. Kiire söödumäng ja press pandi koheselt tööle ja tekitati ohtralt võimalusi Itaalia värava all. Itaallaste mängu parimad võimalused sündisidki ainult esimesel poolajal, kui Cerci tabas väravaraame ning Osvaldo löök üle värava lendas. Teise poolaja algul tehti kohe 3 vahetust (Casillas -> Valdes, Cesc -> Silva, Busquets -> Alonso) ning jätkati sealt, kus esimene poolaeg lõpetati ehk mängu domineerimisega. Kuigi võimalusi loodi päris palju, siis väravat pidi ootama tervelt 63 minutit, kui Iniesta kannasöötu ei suutnud Itaalia kaitsjad puhtaks lüüa ja lahtise palli Pedro Buffoni selja taha lõi, mis jäigi mängu ainukeseks väravaks. Peale väravat said mänguaega veel Albiol, Navas ning Cazorla. Xavil oli täna väike külmetus kallal ning ei mänginud. Lisaks ei saanud mänguaega täna Reina, Juanfran, Koke ning Negredo. Negredo vast seetõttu, et VdB soov oli Diego Costal lasta terve mäng mängida. Diego Costa esitus oli üpriski kehv, aga täiesti arusaadav kuna tegemist alles debüütmänguga ja tuleb talle natuke aega anda, et meeskonda täielikult sisse sulanduda. Pedro, Iniesta ja Thiago jäid täna kindlasti kõige rohkem platsi peal silma. Lisaks sekkus hästi teisel poolajal vahetusest sisse David Silva. Azpilicueta esitus paremkaitses oli väga kindel ning avaldas kindlasti palju muljet VdB-le. Kindel kandidaat paremkaitsja positsioonile MM-iks ning miks mitte ka algkoosseisus.
                "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                Kommentaar


                  Costa tõmbas ennast kolm päeva tagasi reali vastu ka üpris ribadeks.

                  Kommentaar


                    Mulle meeldib see, et Del Bosque jätkuvalt usaldas Iker Casillast. Mure koht on Hispaanial kindlasti keskväli ma arvan, et see MM jääb Xavile ja Alonsole viimaseks. Thiago kui ka Koke on küll olemas, aga kas nad ka kohe hakkavad vilja kandma ?

                    Kommentaar


                      Kui kõigil autonoomsetel piirkondadel oleks oma koondis, siis näeks pilt välja alljärgnev. Paberil vaadates tundub baskide tiim kõige kõvem ja nende järel on ühtlaselt tugev heitlus - pakuks järgmisteks ilmselt Katalooniat ja Madridi. Talente jagub igatahes pea igasse Hispaania nurka.

                      Coraje, corazķn y cojones.

                      Kommentaar


                        Eks De Gea eelistamine Casillasele ole ehk maitse asi, nagu Jaume Costa vs Jose Enrique (viimane siiski tihti vigane); baskidel on veel Illarramendi võtta. Kuid igal juhul väga hea töö!
                        Elu on lühike, pidu on pikk.

                        Kommentaar


                          Hispaania jalgpalli seis on kohe nii hea, et isegi B meeskond võiks mm. veerandfinaali või isegi poolfinaali vabalt saada.

                          Väravas De Gea. kaitse oleks ainuke probleemne koht, mis jääks nõrgaks nii kõrgel tasemel, Nacho Monreal, Bartra? Chico, Amat? Puyol? Angel Rangel? Enrique? Poolkaitse - Arteta, Thiago, Mata, Navas/Casorla, mõlemat vavalt kutustakse esindusmeeskonda, Carcia, Isco, Koke? Callejon jne, Rünne - Jese, Michu, Llorente, Villa/Torres, Soldado
                          EHk ründees ja poolkaitses on seis julm ja kui Kaitses oelks sama hea valik võiks see meeskond lausa finaali saada.

                          Kommentaar


                            Kommentaar


                              Spain national team coach Del Bosque will announce his 23-player squad for the World Cup on Sunday 25 May.
                              "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                              Kommentaar


                                Spain will play friendlies against France in Paris on 4 September and against Germany in Vigo on 18 November.
                                "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                                Kommentaar

                                Working...
                                X