320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ja noh, Iniesta ning Silva on paberil nagu äärepoolikud. Aga ei tea, mis see Aragones finaaliks välja nuputab.

    Kommentaar


      Sellile seda, et ma arvan, et võimalused algkoosseisus alustamiseks on tavapärasemasest kordades kõrgemad. Aragonesel on kõik muidugi paika pandud, kuid kui nüüd Villa vigastus on tõsisem ja ta finaalist eemale jääb ja Torres jätkuvalt emotseb, siis on Fabregas päris suure tõenäosusega algkoosseisus. Aga olles näinud, kuidas Aragonesel tavaks tegutseda, sekkub Cesc mängu pingilt.

      Freddyle seda, et Torrese vorm on kaheldav. Ta küll loob ja üritab, kuid mitte midagi kindlat. Raul oleks hea valik olnud. Aga rõõm oli tõesti näha, et Ramos on taas vormi tõusnud. Ilusa mängu tegi.

      E: Aragones ei nuputa midagi uut. Kui Villa vigastus piisavalt tõsine, siis on kaks võimalust, et kas Güiza ees või Cesc keskel. Eks näis.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

      Kommentaar


        Sooviks Hispaania koondist finaalis näha sellisena:

        -------------Casillas-------------
        Ramos-Puyol-Marchena-Capdevilla
        -------------Senna--------------
        -----------Xavi-Cesc------------
        ----------<- Silva->-------------
        -----Güiza-----------Torres------

        Ning Ramos ja Capdevilla tõuseks äärtelt. Ja see on juhul, kui Villa vigastatud. Kui Villa terve, siis Güiza välja. Samuti võib Iniestat ilusti mängu tuua olenevalt kuidas seis tablool on.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Võimas esitus hispaanlastelt, väga nauditav vaatamine! Jalgpall tundub ikka nii lihtne mäng olevat, kui vaatad kuidas sellised vennad kokku mängivad.

          Guti ja Rauli välja jätmise arutelud võiks ka juba unustada. Keskväli on siiamaani olnud ikka megahea. Xavi on suht ulme vend seal, tüübilt on pmst võimatu palli ära võtta lihtsalt. 5+
          Joga Bonito!!!

          Kommentaar


            Güiza las tuleb edasi vahetusest. praegu on ta ikka superefektiivne sell. mängitud minutid ja löödud väravad ma mõtlen siinkohal. tulevikus võib vaadata kuidas ta algkoosseisu sobib.
            aga keskväljaga on jah Aragonesil probleem valikuga- kuda sa jätad välja kellegi sealt? kõik ju supermehed
            Catalunya is not Spain!

            Kommentaar


              Hispaania tegi väga korralikku mängu, see turniir pole Hispaanlastel olnud veel ühtegi kriitilist momenti.

              Kommentaar


                Väga ilus mäng, mina ei muudaks midagi peale selle kui siis tõesti tuua Fabregas alguses mängu. Raul oleks minu arust paremuselt neljas ründaja meeskonnas ja ei näe eriti mõtet teda selleks kaasa tirida. Eilse mängu põhjal tõstaks eriti esile Ramost ja Fabregast. Igati positiivsel moel saame Saksamaale vastu minna kuigi tuleb väga raske lahing.

                Kommentaar


                  Kohe rõõm oli vaadata eilset mängu...lihtsalt SUPER! Ehkki Iniesta sai "Man of the Matchi" tiitli, tõstaksin mina isegi et rohkem esile Silvat ja Ramost...Ramose tulek äärtelt oli vapustav ja samas jõudis ta alati ka õigeaegselt kaitsesse. Aga kõik töötas nagu lihvitult...Fabregase tulek ja Güiza väljakule toomine...
                  Ainus, mida veits valus vaadata oli, oli Torres :/ Ta nagu üldse ei saanud oma sihikut paika! Kahju, muidugi, sest ta on mu absoluutne lemmik...loodame, et finaaliks mees end vormi saab.
                  Aga üldiselt olen nende võidus kindel juba täiesti algusest saadik
                  Ja see, et Villa finaalis mängida ei saa...ei avalda vast suuremat mõju...mida oli näha ka eilsest mängust. Villa on selleks korraks oma töö ära teinud ja nüüd on aeg meeskonnakaaslastel üle võtta :P

                  Kommentaar


                    Saksa kotis!!!!!!!!Euroopa meister!!!!! Mida veel tahta?!
                    Ilus mäng Hispaania poolelt algul olid küll natuke ebakindlad aga peagi saadi mängumootor k2ima. Torrese poolt ka ilus värav. Üks asi mulle meeldib eriti Hispaanlaste poolt, et kõik olukorrad kus on võimalik söötetakse värava jooneni välja, kuigi see võib valusalt kätte maksta. Villa puudumine mängu pilti ei mõjutanud vaata, et muutis paremakski. Isegi Cazorla üllatas mind täna, ei lootnud nii head m2ngu tema poolt täna.
                    Kokkuvõtteks:Hala Espana! CAMPONES!

                    Kommentaar


                      Oioi kui hea.. Hispaania kottis ära Sakslased. Põhimõtteliselt ei lastud sakslastel midagi tarka korda saata. Torres näitas ka koondise eest mis masti mees ta on lõpuks. Ma olen õnnelik.
                      If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

                      Kommentaar


                        Viva Espanja.

                        Kommentaar


                          tra ei teagi kuhu teemasse postidada... igatahes Iniesta, kui peaksid kunagi seda lehte lugema ja aru saama, siis faking pole mõtet viiekastis söötma hakata, vaid põruta julgelt peale. vahepeal tundus juba nagu mängiks Barcelona, kes kombineerib kastis pidevalt üle. Andres, selle palliga ei pea väravasse jooksma!
                          Catalunya is not Spain!

                          Kommentaar


                            Jess.Muud polegi vist.

                            Kommentaar


                              Üldiselt oli turniir ikka super, keskväli on uskumatult hea,rünne ka eriti alla ei jää ja nagu turniiril nägime siis on kaitse ka kindel. Täna jäi mulle negatiivse poolt ainult silma D.Silva väga kehv esitus.

                              Kommentaar


                                Andres ei oska lüüa kahjuks Lorenzo,tal on ilmselgelt vähe praktika selles vallas.

                                Muideks peaks eriti mainima Aragonest selle ajaloolise võidu.Mees pani kõik õigesti mu meelest,nii algkoosseisu kui ka taktika.Pluss tema vahetused olid ka super vaadates kuidas Xabi Alonso sissetulekuga võeti suht sakslaste kõik võimalused.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X