Kui Ronaldo läheks ManUsse karjääri lõpetama, oleksid sa siis ManU poolehoidja?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Teie lokaalsed fännid näitasid taaskord välja oma taset, rünnates Barca toetajaid Madridi lennujaamas:
Täisversiooni saab näha siin
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustTeie lokaalsed fännid näitasid taaskord välja oma taset, rünnates Barca toetajaid Madridi lennujaamas:
Täisversiooni saab näha siin
Kommentaar
-
Aga missugune see koosseis meil siis järgmine aasta välja näeks? Selline?
Goalkeepers: De Gea, Keylor Navas and ...?
Defenders: Varane, Pepe, Danilo, Marcelo, Carvajal, Alex Sandro and Nacho.
Midfielders: Kroos, James, Bale?, Lucas Silva? Illaramendi? Casemiro?, Isco, Modric.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito? and Jesé.
Ehk mingit suurt osturallit arvatavasti ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustAga missugune see koosseis meil siis järgmine aasta välja näeks? Selline?
Goalkeepers: De Gea, Keylor Navas and ...?
Defenders: Varane, Pepe, Danilo, Marcelo, Carvajal, Alex Sandro and Nacho.
Midfielders: Kroos, James, Bale?, Lucas Silva? Illaramendi? Casemiro?, Isco, Modric.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito? and Jesé.
Ehk mingit suurt osturallit arvatavasti ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustCasillas küll on liiga ebastabiilne, kuid selline mees nagu Keylor Navas pole veel õieti võimalustki saanud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustIker on väga hea hooaja teinud ning meeletult tassinud. Navas tegi Espanyoli mängus ilusa värava kodumeeskonnale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMeeletult pole ta küll tassinud. Juve mängu head tõrjed tegid hooaja tassimiseks? Ja oma parimate päevade hale vari on ta kindlasti + paras ussitaja seal meeskonnas tegelikult.
See, et inimesed temasse austuseta suhtuvad, on lihtsalt kurb.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVaata palun terve hooaja mänge, enne kui kobisema tuled.
See, et inimesed temasse austuseta suhtuvad, on lihtsalt kurb.
Ma selles suhtes Amosega nõus, on tassinud küll (neid mänge pole ka väga vähe), aga näiteks Schalkega 3-4 mängus imes 3 põhimõtteliselt ise sisse. Sellepärast rääkisin ma Casillase puhul ebastabiilsusest. Ei olnud see mäng ka ainuke, kus tema tegevus soovida jättis. Austuse puudumist ma sellest välja ei loeks, küll teab ka tema, et Casillas kindlasti üks parimaid väravavahte sel sajandil on olnud.
Ussitamise kohta ma sõna võtta ei soovi, ega keegi väga täpselt ei tea, mida keegi kellelegi ütleb.
See minu post, mida sa "tsiteerisid", oli tehtud enne Espanyoli mängu. Ei olnud Navasel seal vaja seigelda, aga jään selle juurde, et karjuv enamus kohtunikke oleks sealt ründajale vea vilistanud.
Kommentaar
-
Eks Iker on tiba meeskonna peegel, imes väravaid sisse nagu teisedki mansa liikmed, kelle amoki tõttu nii mõnigi värav või pennal on tulnud.
Aga õige on see, et vara veel , ootame ametlikult hooaja lõpu ära, on siin ennegi ametlikul hooajalõunal mehed tüliga laiali läinud.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar