Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Veel transferijutte, väidetavalt on silm peale pandud Jesus Vallejole (Real Zaragoza kapten, 18-aastane keskkaitsja). Räägitakse €4,5M suurusest väljaostuklauslist, mis ei tundu ka just väga suur summa olevat, arvestades, kui hinnatud noormehega on tegu. Võrdluseks, omal ajal osteti Varane samuti 18-aastaselt, tema hind oli väidetavalt €10M, Ramose (liitus 19-aastaselt) eest maksti €27M.
Casillas' agent: "Yes, Iker is interested in Porto & Porto are interested in Iker."
Ehk siis, midagi paistab teoksil olevat. Kurjad keeled väidavad, et Casillas tahtvat ikkagi mingit osa vähemalt oma palgast ka saada, eeldusel et ta minema läheb. Ehk siis mingit pidi analoogne Rauli situatsioonile anno 2010. Alvaro Medran on saadetud teise Madridi meeskonna Getafe ridadesse laenule.
Ma enam üldse ei tea... peale Anchelotti vallandamist ma veel mõtlesin, et no pole see Perez midagi väga hull, aga peale Anchelottit Ramos, Bale, Casillas ja nüüd siis on igapool info, et Perez on nõus müüma Ronaldo ära kui piisavalt raha saaks, seostatakse PSG-ga ning transfer pole isegi 1% kindel aga, et Perez kohtub PSG-ga on juba õhtulehe ja mingi muu lehe poolest 100% kindel, türa kui Ramos või Ronaldo või Bale ära müüakse, siis ma ei tea kes siit foorumist aga igatahes madristad seda asja nii ei jätta, Di Maria, Alonso, Özil, Anchelotti ja vanemad mängijad on juba piir, aga kui Ramost, Ronaldot või Bale ei eksisteeri 2015/2016 hooajal Realis, siis seda Perez kahetseb, fännid ajavad hispaanias ta 100% hauda. Vb ongi see Perezi kinnisidee, müüa Reali head mängijad maha ja siis pasad asemele, seda näitas peale CLI võitu DI maria ja Alonso müük. Hala Madrid y FUCK PEREZ!
Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Ma enam üldse ei tea... peale Anchelotti vallandamist ma veel mõtlesin, et no pole see Perez midagi väga hull, aga peale Anchelottit Ramos, Bale, Casillas ja nüüd siis on igapool info, et Perez on nõus müüma Ronaldo ära kui piisavalt raha saaks, seostatakse PSG-ga ning transfer pole isegi 1% kindel aga, et Perez kohtub PSG-ga on juba õhtulehe ja mingi muu lehe poolest 100% kindel, türa kui Ramos või Ronaldo või Bale ära müüakse, siis ma ei tea kes siit foorumist aga igatahes madristad seda asja nii ei jätta, Di Maria, Alonso, Özil, Anchelotti ja vanemad mängijad on juba piir, aga kui Ramost, Ronaldot või Bale ei eksisteeri 2015/2016 hooajal Realis, siis seda Perez kahetseb, fännid ajavad hispaanias ta 100% hauda. Vb ongi see Perezi kinnisidee, müüa Reali head mängijad maha ja siis pasad asemele, seda näitas peale CLI võitu DI maria ja Alonso müük. Hala Madrid y FUCK PEREZ!
Ma ei tea, kas peaksin aga... harimise mõttes siiski vastan ja oletan, et sa ei ole troll.
Ronaldo ja Bale'i müügijutud on hülgemöla, ain't gonna happen. Di Maria ja Alonso tahtsid erinevatel põhjustel ise ära minna, Öziliga oli rohkem 50/50 situatsioon. Ma pigem viriseks selle kallal, kuidas käituti mõningate Reali omade poistega, nagu näiteks Raul, Diego Lopez ning järgmine rivis on ilmselt Casillas. Keegi ei taha Ramost maha müüa, Ramos(t)e enda palganõudmise taktika on tinginud sellise olukorra.
Ei ole see Perez kindlasti ideaalne, aga mõningate ebavajalike otsuste kõrval on ka üht-teist head suutnud klubile pakkuda.
Mul rantide vastu midagi pole, aga need võiksid natukenegi reaalsuse piiresse jääda, muidu saab sust järgmine jaalo, keda ükski mõistusega tegelane tõsiselt ei võta. Kui see su ambitsioon ongi, siis võid ülalpool kirjutatut ignoreerida.
oot see vend siin oleks bale'i müügile vastu ve. et ta saaks järgmise hooaja ka vittu keerata? bale eest saaks praegus sama raha, millega ta osteti ja selle raha eest saaks kedagi tuua, kellest Ronaldol reaalselt ka kasu on
mida sa kõhid siin. mine oma tolgustega tolguste suvepäevadele sel nädalavahetusel ja arutage mitu kg te paksukesed sel aastal juurde olete joonud endale. tegemist on väga hea reklaamiga ja Ronaldo näitab hästi milline on üks normaalne keha. teie paksukesed minge tehke trenni parem ja aasta pärast saate ehk mõnda normaalset naist ka panna nende praeguste lehmalüpsjate asemel
Kommentaar