Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Staadium
    replied

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Oli päris tore üle pika aja jalgpalli (liigas toimuvat jalgpalliks nimetada ma ei julgeks) Real Madridi osalusel vaadata. Teine poolaeg oli küll veidi kehvem kui esimene, päris mitu vikatit ja särgist tõmbamist lasti läbi. Carvajalilt muidugi hea töö, ka 34-aastaselt pole kirg kellelegi platsil virutada kuskile kadunud, küll kunagi jõuab veel legendide mängudes. Ma ei saa päris hästi aru, miks peaks seda väravavahieite õlale patsutama tema rolli eest aga ju siis peavadki katsed kohtuniku tillist tõmmata au sees olema. Meeskonna reaktsioon seisul 1-1 ja mehega vähemuses oli siiski üllatavalt soliidne, isegi kui värav tuli penaltist, mis peaks igasugu UEFAdrid saed põhjusega käima tõmbama.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Paistab, et ka selle hooaja peaeesmärk on Mbappe väravate saldo. Ju siis oli eelmine hooaeg liiga hea veel. Eriti geniaalne lüke oli Mallorca vastu üheväravalist edu mingi 30 min enne lõppu hakata tsementeerima... Ceballose ja Brahimiga. Pakun, et kuskil jäävad lähiajal näpud korralikult sahtli vahele.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust

City ootab oma müügid ära ja siis toob Rodrygo.
    Pep kui hakkab teda samamoodi piirama nagu Grealish'i, siis sorry, Rodrygo veits lammas kui selle tee valib. Samas, vb pohhyolo ka tal. Sealgi pingil chill.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Tundub selline tüüp, kes "igale poole" minna ei viitsi ja tal ka ei ole probleemi niisama palgal tiksuda lasta pingil.
    Kosilasi pole ka kuigi palju kõike numbreid arvestades.
    Tundub pigem et jääb Real'i tiksuma.
    City ootab oma müügid ära ja siis toob Rodrygo.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Ma oleksin väga üllatunud, kui Rodrygot enne suve lõppu maha ei müüda. Mis saaks valesti minna, kui ta näiteks City'sse maha parseldada.
    Tundub selline tüüp, kes "igale poole" minna ei viitsi ja tal ka ei ole probleemi niisama palgal tiksuda lasta pingil.
    Kosilasi pole ka kuigi palju kõike numbreid arvestades.
    Tundub pigem et jääb Real'i tiksuma.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Ma oleksin väga üllatunud, kui Rodrygot enne suve lõppu maha ei müüda. Mis saaks valesti minna, kui ta näiteks City'sse maha parseldada.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Vini ja Rodrygo rollid peaks vahetuses olema.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Kuradi Vinicius raisk, jälle provotseerib kohtunikke. Aga tõsiselt.. pange põlema see liiga...

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kuna ma mängu ei näinud, siis see highlightide analüüs ütles rohkem kui tuhat sõna. Üks viitsis pressida esimest minutist peale ja teine lihtsalt meh.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Bayerni fännid ikka hoopis teisest puust võrreldes Liverpooli omadega. Võtan välja, kuigi tahaks nagu öelda, et Bayern andis ka alla umbes 70. minuti paiku ja seda seisult 0-0 (mitte 0-3).

Leave a comment:

• feedme
    replied
    Ma vaatasin ainult esimest ca. 15 minutit ja minu arust lasti püksid juba selle ajaga täis.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Silver lining - vähemalt ei olnud Barcelona. Aga pükste alla tõmbamist 70 minuti paiku ei oleks oodanud. Mitte et nad väga tugevalt jalas oleks olnud. Ja ma mõtlesin, et enam hullemaks minna ei saa..

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas RealFan Vaata postitust
    Graafiku osas oleks võinud ka sel aastal moka maas hoida, sest esimese kolmveerandi hooaja jooksul tehti tavaliselt kaks vahetust viiest ja needki umbes 80. minuti paiku. Lisaks, eranditult kõik vastased jooksevad rohkem.

Klubide MMil jagatavad rahad on liiga suured, et seda mitte tõsiselt võtta, isegi kui kõigile on ilmselge, et Infantino näpud ainult rasvast koosnevadki. Sellest võib tulla midagi legendaarset, või siis on tegu lihtsalt teises kuues International Champions Cup'i vms muu pre-season porriga.

Trenti eest Liverpoolile 10 vms milli anda on muidugi huumor, sest saanuks ju ta ka peale alagruppe meeskonda tuua. Liverpool nagunii säästab pisut palgalt, mille pealt nad on ilmselgelt aastaid koonerdanud. Selle diili oleks pidanud maksimaalselt paari milliga tehtud saama aga ju siis raha on. Vähemasti on nende fännid sillas ja uhked oma klubijuhtide üle, sest saadi Trenti eest koguni 10 milli kätte, olgu neilgi hea meel kogu oma õndsuses. Aga ma usun küll, et Trent ise loovutab mõned millid oma taskust. Saab enam-vähem mõistlikult turniirist osa ka võtta.

Mbappe peab selja sirgu lööma ja selle häbi alla neelama. Tema enda poolik suhtumine andis korraliku panuse eelmise hooaja "saavutustesse". Usun küll, et võrdluses PSG-ga väljub ta pikemas plaanis võitjana.
    Mbappes kahelda küll ei tasu, lööb uuel hooajal veelgi rohkem. Kui keegi selja sirgu peab ajama, on see Vinicius. Ilmselt tuleb Saudist veelgi pakkumist ja siis on Realil suur mõttekoht.

Leave a comment:

Working...
X