Who is the best?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Martin Ödegaard on liikunud SC Heerenveeni ridadesse laenule, räägitakse et 2018 suveni koos tagasikutsumise klausliga.
Panen siia klubi ametliku lingi, millest pole väga kasu, sest välja veerib vaid kahe klubi, mängija ning tema uue staadioni nime.
Tuult tiibadesse.
Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTiba OT aga kust näeks, kuidas kõikide riikide treenerid ja mängijad hääletasid?
Kommentaar
-
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMa lugesin, et norrakas jääb Hollandi hetke 4. klubi juurde esialgu selle hooaja lõpuni.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas Faraday Vaata postitustSuvel on võimalus tagasi kutsuda kui peaks tekkima bad blood. Leping kestab 2018 suveni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa kuidas teid kohtunikud tassivad! Kas tõesti olen ainus kes seda näeb???
Üldiselt väga ühe värava alt teise alla mäng, kuigi võimalusi võiks olla isegi rohkem.
Danilo
Võtab hästi kokku.
Ah.. koosseis ka:
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKas tõesti olen ainus???Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa kuidas teid kohtunikud tassivad! Kas tõesti olen ainus kes seda näeb???"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar