Realfan viskab sulle statistikat kohe, et kõik on ok, pimedus on Barca prillide süü ja ei tasu väga alaväärsuskompleksi ning muid haigusi põdeda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustRealfan viskab sulle statistikat kohe, et kõik on ok, pimedus on Barca prillide süü ja ei tasu väga alaväärsuskompleksi ning muid haigusi põdeda.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMa saan aru, et klubi fännidel ei saagi olla rohkem mõistust kui mängijatel aga ... ma jälgisin umbes 15. minutist ning ma küll mingit karjuvat ebaõiglust ei täheldanud.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustOngi nii???? Mitte midagi nagu pole valesti vilistatud? Väga tumedad su lillad prillid siis!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustOngi nii???? Mitte midagi nagu pole valesti vilistatud? Väga tumedad su lillad prillid siis!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitust+80 Level ja + Nii see on. Kohe tuleb ka Tofoa ja ütleb kui koledad me oleme et seda teemat julgeme üldse puudutada..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ise ei löö siis löövad teised ära. Nüüd tuleb teha see kiire ära. Ehk Benzema sisse? Kelle asemele?
EDIT: Ja nii ongi Benzema-Morata
AI KUI VALUS! 3:1! Kui nüüd lastakse veel Copa Del rey käest siis tuleb tunnista, et Zizoul läks ikka väga valesti midagi tänases koosseisus. Kujutage ette milline füüsilist vaeva mõlemad meeskonnad täna näevad... Kohe näha, et keegi eriti ei jõua enam.
P.S RAMOS HOIAB LOOTUST VEEL ELUS!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustTofoa tuleb annab mulle ja kõikidele toredatele inimestele auhindu ja jagab diplomeid. Tubli töö seegi.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKallis Rixxer. Hea meel oli tutvuda. Tofoa vahest ei pane tähelegi, et Real sai täna tappa
Aasta mäng on juba hetkel ära toimunud Reali fännide jaoks!
40!!!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustZidane pani koosseisuga väga mööda minu arvates.Fábio Coentrão
Hay método en su locura
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustRekord käes. Järjekordselt ei väärinud me seda tulemust, kuid ta tuli. Zidane pani koosseisuga väga mööda minu arvates. Mariano ja Morata koos ees olid väga katastroofilised, Danilost ma ei tahagi rääkida. Rekord tuli, kuid pühapäeval on mäng, mis loeb rohkem.Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar