Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Real Madrid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Temp0
    Ründaja
    • Mar 2015
    • 1758

2 Hooaega tagasi alistasime Atletico kuid kaotasime Juventusele. Seekord tuleb see viga parandada!

kui Bale ei mängi on meil võimalused olemas

Igaljuhul on selle hooaja algust tassinud Sergio Ramos ja hooaja lõppu Cristiano Ronaldo
    Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

Kommentaar

• Sambaz
      Eesti koondislane
      • Jan 2015
      • 3695

Algselt postitanud kasutaja LeeMarx poolt
      1. Avalik saladus mida kõik teavad, aga lõpuks avastasid

2. Nüüd mõtle, paljud arvasid et sa oled selle nn. "idioodi" varikonto, mõtle korraks.

3. Taipad?
      Oot, kurat kas ma olen vanaks jäänud aga kes on kes siin hetkel?( vb liiga palju veini hetkel, ei taju)

Kommentaar

• LeeMarx
        Eesti koondislane
        • Dec 2009
        • 1119

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
        Oot, kurat kas ma olen vanaks jäänud aga kes on kes siin hetkel?( vb liiga palju veini hetkel, ei taju)
        Noh, üks ei ole kaks, aga üks ja kaks on paljude arvates sarnased, ehk et vb isegi sama isik ja siis üks sõimab kahte idioodiks. Point siis selles, et üks kes sõimab kahte idioodiks jätab teistele ka endast sama mulje, mis kaks on ühele jätnud, nüüd on paremini aru saada?

Kommentaar

• Sambaz
          Eesti koondislane
          • Jan 2015
          • 3695

Noh, üks ei ole kaks, aga üks ja kaks on paljude arvates sarnased, ehk et vb isegi sama isik ja siis üks sõimab kahte idioodiks. Point siis selles, et üks kes sõimab kahte idioodiks jätab teistele ka endast sama mulje, mis kaks on ühele jätnud, nüüd on paremini aru saada?
          eksole, leemarx! nagu leeromeno siin mainis kunagigi, lasteaed!

Kommentaar

• NEY
            Professionaal
            • Jun 2015
            • 397

Ronaldo täna ei mängi siis. Taas.
            Kohe kui mõne päris nõrgemaga võõrsil mängitakse siis Ronaldo ei osale, see pole päris hea teguviis Zidaanilt.

Kommentaar

• Sambaz
              Eesti koondislane
              • Jan 2015
              • 3695

Algselt postitanud kasutaja NEY poolt
              Ronaldo täna ei mängi siis. Taas.
              Kohe kui mõne päris nõrgemaga võõrsil mängitakse siis Ronaldo ei osale, see pole päris hea teguviis Zidaanilt.
              Anna mulle 3 head ja konkreetset põhjust miks on see halb teguviis zizult?( ma võiks tuua sulla neid 4 vähemalt miks on see hea)

Kommentaar

• NEY
                Professionaal
                • Jun 2015
                • 397

Anna mulle 3 head ja konkreetset põhjust miks on see halb teguviis zizult?( ma võiks tuua sulla neid 4 vähemalt miks on see hea)
                Lase aga tulla Loodan, et pisut kainelt nüüd mõtled.

Kommentaar

• Sambaz
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2015
                  • 3695

Lase aga tulla Loodan, et pisut kainelt nüüd mõtled.
                  A - Isegi kui oleme kindlas seisus atletico vastu, on kolmapäevane mäng oluliselt tähtsam kui hetkel grandaga.
                  B - Ronaldo kui inimene, ei ole loom ja säästa inimesi tegemast midagi, mis ei ole kasulik nende tootlikkusega on äärmiselt hea.
                  C - Ronaldo puudumisega saab oma võimaluse Asensio( kes on minu silmis üks võimsamaid tähti üldse hetkel ründes)
                  D - Sa saad tõestuse, et jalgpall on imeline mäng ka ilma suurte nimedeta)

Mis on sinu argumenteeringud, et see on halb kõik zizult, et ei kasuta täna Ronaldot?

Kommentaar

• NEY
                    Professionaal
                    • Jun 2015
                    • 397

A - Isegi kui oleme kindlas seisus atletico vastu, on kolmapäevane mäng oluliselt tähtsam kui hetkel grandaga.
                    B - Ronaldo kui inimene, ei ole loom ja säästa inimesi tegemast midagi, mis ei ole kasulik nende tootlikkusega on äärmiselt hea.
                    C - Ronaldo puudumisega saab oma võimaluse Asensio( kes on minu silmis üks võimsamaid tähti üldse hetkel ründes)
                    D - Sa saad tõestuse, et jalgpall on imeline mäng ka ilma suurte nimedeta)

Mis on sinu argumenteeringud, et see on halb kõik zizult, et ei kasuta täna Ronaldot?
                    Ma pole öelnud, et see on halb, lihtsalt mulle tundus imelik, et igakord on Ronaldo koju jäetud kui mõne nõrgemaga mäng, aga nojah loodan, et ikka võidate siis täna. xd

Kommentaar

• Navas
                      Eesti koondislane
                      • Mar 2017
                      • 1469

1. Avalik saladus mida kõik teavad, aga lõpuks avastasid

2. Nüüd mõtle, paljud arvasid et sa oled selle nn. "idioodi" varikonto, mõtle korraks.

3. Taipad?
                      Ega sulle endale pole ka just väga palju mõistust pähe antud kui vaadata üle üldiselt mida korraldad neti avarustes..

----------------------------------------------------------

James on juba 11 minutiga 2 väravat löönud ja hetkeseisuga tundub 3 punkti taskusse tulevat!

Kommentaar

• NEY
                        Professionaal
                        • Jun 2015
                        • 397

Kuulge aga ärge siis mängitage Ronaltsi üldse enam, pohh need hattrickid ju.

Ja päris hästi paneb see teie kadunud äärekaitsja täna.

Kommentaar

• Temp0
                          Ründaja
                          • Mar 2015
                          • 1758

Granada ei mahuks Eesti liigasse ka ära. Üks koperdas palliga auti. Teine ei oska keskjoonelt palli mängida. Suur skoor tulemas. Jameselt hattrick!

Kommentaar

• NEY
                            Professionaal
                            • Jun 2015
                            • 397

Algselt postitanud kasutaja RichardVonMadrista poolt
                            Granada ei mahuks Eesti liigasse ka ära. Üks koperdas palliga auti. Teine ei oska keskjoonelt palli mängida. Suur skoor tulemas. Jameselt hattrick!
                            Loodame, siis saab Ronaldo koguaeg puhkama jätta

Kommentaar

• Temp0
                              Ründaja
                              • Mar 2015
                              • 1758

Loodame, siis saab Ronaldo koguaeg puhkama jätta
                              okei liiga palju ennustasin. Teine poolaeg ei löödud ühtegi. Ja James 2, Morata 2

Kommentaar

• RealFan
                                Eesti koondislane
                                • Mar 2009
                                • 3195

Mehed said sellise korraliku treeningmängu. Aga kehvemat meeskonda kui see praegune Granada pole selles liigas ammu näinud. Tony Adamsi vahetused olid ka päris normaalsed, juba 16. minutil võeti vist esimese värava olukorras üle mängitud härra (kui õigesti kuulsin, siis mingi 19-aastane säga) välja. Sarnase loogikaga oleks võinud vist kõik mehed välja vahetada. Isegi Ramos messistus nende meeste vastu.

Kommentaar

Töötlen...