Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Ei ole Reali vihkaja ega Barca fänn, lihtsalt absoluutselt ei salli näitlemist ja üleüldiselt räpast mängu. Paraku Ramose mängus on see alati läbiv tunnusjoon olnud. Ma ei arva, et vigastas tahtlikult, aga ka tahtlik haiget tegemine ei ole okei. Võib ju öelda et 'teeb kõik et võita' aga kuskil on piir. Seejuures ma arvan, et see on negatiivne osa ta mängust, kui vaadata kasvõi kui palju punaseid kaarte ja mängukeelde on ta oma karjääri jooksul saanud.Selles osas olen nõus, et nüüd Kariust ainuisikuliselt oinaks teha ka on mõttetu ja näitab kui "koos ikka kõnnitakse" .
Selles osas, et Pool valdas mängu enne Salahi vigastust, ma nii ühel nõul pole aga see juba tõlgendamise küsimus .
Milles kohe kindlasti pole nõus kuidas siin meenutatakse seda Guadradole tehtud viga - onoz9 , siin ei ole kõik oravate või kesikute valijad, kes kõik aastaga ära unustavad .
Mina mäletan midagi muud, mina mäletan, et pall löödi puhtaks, ma mäletan ka, et see polnud otsene punane kuna ühel mehel oli kollane all , seega ..... ärgem laskem pimedast vihast klubi vastu fakte moonutada.
VAR puhul poleks ka Mane puhtaks jäänud, see käsi ikka nii kogematta sinna Ramose näkku ka ei sattunud !
Mis puutub edasisse siis ükskord peavad nad nii kui nii juu edasi liikuma või pensile minema , sellega tuleb leppida . Aga tulevik ei paista tume , lihtsalt ei tohi selle vere laskmisega nii ämbrisse minna nagu siin Milan või Inter näiteks tegid peale oma põlvkondade vahetust.
Mõnes asjas jääme eriarvamusele, aga tänud, et viitsisid normaalse inimese kombel vastata.
Kommentaar
-
Mitte ainult Gerradi daiv, Dudek ka Sheva pennu ajal liikus juba meetreid joonest ette poole ,
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ehk üks oli püstijalu võitlus, aga siis sidus teine ta ära ja tõmbas maha. Nii pole päris ilus, eks?Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kas see on nali praegu? Kes vutti on natukene mänginud, saavad aru, et midagi kahtlast sealt polnud. Benza on eluaeg olnud kaval uss ja ta mangis kariuse 1-0 peale lihtsalt. Otsida sealt mingit reali poolehoidu, peab inimene mitte kui munnigi vutis teadma.Kommentaar
-
Keegi ei otsi selles olukorras Reali poolehoidu.
Benzema oli sulus enne kui Karius palli sai.
Oli passiivses sulus mida ei pidanudki vilistama. Edasine oli Kariuse ajupeer ja kogu lugu.
Seda Mõnu ka öelda tahtis.FC FloraKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar