Rüdiger väärib mingi 6 kuulist bänni, ausalt. Täielik prügi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Lõhnab trophyless seasoni moodi ja kui nüüd PSG võtab ära CL'i, siis milline ninanips Mpappe'le. Eriti ränk oli vaadata, kuidas iga värava järgi mehed tähistavad nii vihaselt ja ego täis, see juba näitab kuidas seal ei ole tglt psühooloogia enam paigas ja siis kõik need niisama tõuklemised ja ärplemised, Rüdikas on ikka üks vastik n.
Kommentaar
-
Ma arvan, et kohtunik oli üsna OK. Normaalaja lõpus pani vist Rüdiger kastis kellelegi jala võrdlemisi õrnalt taha ja ühe nurgalöögi ajal rebis Ceballos seal kellegagi võidu aga üldjuhul lastakse ka palju jõhkramaid asju läbi. Peamine saekütus oli minu arusaamist mööda mingi kohtunike pressikas (milleks selline asi üldse vajalik?), kus käesolev härra küsitavalt esines. Natuke on temaga ka ajalugu. Suures plaanis siiski piinlik ettevõtmine, millel peale jauramise funktsioone eriti vist ei ole.
Mängu lõpus toimunu ka kellelegi ilmselt au ei tee, üks küsitav viga kuskil viimase kolmandiku alguses määravaks ilmselt ei saanud. Teisest küljest ma ei tähtsustaks seda ka väga üle, sest kaotada ei meeldi eriti kellelegi ning solvangud, hoobid VARi ekraanide pihta jms on üsna tavalised viimasel ajal.
Üldises plaanis ei ole kellelgi kohtunike suhtes suuremat austust, sest pidev huiamine ja teesklemine on au sees. Minu teooria on, et omal ajal liiga võllid vaatasid, et Atletico läheb igasugu JuriM-idele täiega peale ning seda tuleb promoda. Palju õnne meile kõigile. Lisaks, üle vooru toimub mingi suurem sitt (a la viga Mbappe vastu Espanyoli mängus või see mäng, kus lõpuvile anti võiduvärava löömise ajal), mille eest liiga ega kohtunikud vastutust ei võta, pigem kästakse vait olla ja edasi teenida. Mölisemise eest jagatakse kaarte ja keelde lahkelt aga Mbappele anti täpselt üks mäng selle hiljutise vea eest. Ega enne vist midagi ei muutu, kui mingi kohalik Malice in the Palace ära toimub.
- Likes 1
Kommentaar
-
Aga mis mängu endasse puutub, siis ma vist võtaks pigem veel ühe 0-4 vms. 2-1 peal nagu juba tavaliseks saanud mindi väga mugavaks (umbes nagu 1. poolaeg aga pisut kvaliteetsema personaliga) ja siis juhtus Courtois ja hiljem Brahim ka. Esimese värava ajal mindi ka näiteks neljakesi palliga mehele peale.
Üldises plaanis oli meeskond viimati nii hästi juhendatud Solari ajal ning paistab, et need ajad tulevad veelkord tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKes mängu vaatas, kas oli siis mingi põhjus ka kohtuniku peale pahane olla? Või nagu ikka, kui meie kasuks pole otseselt, siis on kohe teise poolt?
Tasuks ka ära märkida, et peale mängu käis enamus Barca poistest lohutamas reali mängijaid ja lausa korraldasid neile aplausi. Ning see oli väga siiras auavaldus madriidlastele enne seda kui neile karikas ulatatiMessi...The never ending legend!
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitust2-0 pealt mängiti nagu 2-0 peal tavaks saanud... ka siis, kui seis oli juba 2-4. Aitäh ja head teed Ancelottile.
Eks Florentinol nüüd suveks rahakott valmis ja tuleb leida Alonsole uued CBd.
Kommentaar
-
Kunagi Ancelotti ütles, et kui Ronaldo on väljakul, siis on seis avavile ajal 1-0. Lucas Vazqueze ja Dani Ceballose mängitamine on täiesti ebavajalikud omaväravad ka saada oleva personaliga, samuti ei olnud täna esimene kord, kus nad pidevalt ehitavad omadele ja muidu on kasutud. Kui duubli ridadest leiti üles Asencio (keda Ancelottil on võimalik treeningutel näha juba mitu aastat ning kellest tegelikult on kaks pädevamat meest seal veel), siis miks ei saa sealt võtta ka Jesus Fortea, Chema või veel paar venda, kes vähemalt ei mängiks vastase kasuks. Alati saanuks ka Modriciga alustada ja panna Fede paremkaitsesse. Ja kui Rodrygo vigane on, siis miks on ta meeskonda üles antud?
Aga personal ei ole isegi kõige suurem probleem. Enamike meeskondade vastu alustatakse mängimist siis, kui mingi 75 minutit kellal. Aga igal juhul hakkab loivamine pihta nii pea, kui seis on vähegi mugav. Viimasel ajal ei suudeta enam ka siis endid kokku võtta, kui aeg ja seis seda nõuavad. Pakun, et isegi täna joosti nohikutest meeskonna peale umbes ühe mehe jagu vähem, kuigi seis oli pehmelt öeldes kusine umbes 2/3 mänguajast. Seda olukorras, kus nemad mängivad nädalas kaks korda ja said Interilt lisaajal suhkami (jumal tänatud selle eest). Meeskond toetub räigelt igasugu Puskase kandidaatidele, et üldse mänge võita ja igasugu väiksemaid asju võibki loetlema jääda.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustKunagi Ancelotti ütles, et kui Ronaldo on väljakul, siis on seis avavile ajal 1-0. Lucas Vazqueze ja Dani Ceballose mängitamine on täiesti ebavajalikud omaväravad ka saada oleva personaliga, samuti ei olnud täna esimene kord, kus nad pidevalt ehitavad omadele ja muidu on kasutud. Kui duubli ridadest leiti üles Asencio (keda Ancelottil on võimalik treeningutel näha juba mitu aastat ning kellest tegelikult on kaks pädevamat meest seal veel), siis miks ei saa sealt võtta ka Jesus Fortea, Chema või veel paar venda, kes vähemalt ei mängiks vastase kasuks. Alati saanuks ka Modriciga alustada ja panna Fede paremkaitsesse. Ja kui Rodrygo vigane on, siis miks on ta meeskonda üles antud?
Aga personal ei ole isegi kõige suurem probleem. Enamike meeskondade vastu alustatakse mängimist siis, kui mingi 75 minutit kellal. Aga igal juhul hakkab loivamine pihta nii pea, kui seis on vähegi mugav. Viimasel ajal ei suudeta enam ka siis endid kokku võtta, kui aeg ja seis seda nõuavad. Pakun, et isegi täna joosti nohikutest meeskonna peale umbes ühe mehe jagu vähem, kuigi seis oli pehmelt öeldes kusine umbes 2/3 mänguajast. Seda olukorras, kus nemad mängivad nädalas kaks korda ja said Interilt lisaajal suhkami (jumal tänatud selle eest). Meeskond toetub räigelt igasugu Puskase kandidaatidele, et üldse mänge võita ja igasugu väiksemaid asju võibki loetlema jääda.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustAustet seltsimehed, mis see kohtunik teile eile siis tegi? OK, Tchouameni käsipall jäi küll karistamata aga ega te seda ilmselt ei mäleta, et de Jong ühe palli enne väravat käega maha võttis. Et kõik on aus ainult siis kui Aytekin vms vilistab?
2. Ferrani mahatõmbamine viimase mehe poolt kollane?
3. Tchouameni käsipall ei ole pennal aga Fermini käsipall on viga? Antud olukorras juhin tähelepanu, et Reali mees sai pärast seda palli enda valdusesse ja Fermin võitis selle tagasi. Ühele annad, teisele ei anna. VAR'i heli kuulad selle olukorra kohta, siis üks kohtunikest ütleb, et jumal tänatud, et käsi oli.
Kilpkonna dive oleks ka võinud karistatud saada.
Üldiselt võib mänguga rahul olla ja hooaja lõikes ikka korralik saun suurimale rivaalile köetud aga eilne mäng oleks pidanud küll suurema skooriga lõppema.
- Likes 1
Kommentaar
-
Vau, Ferrani "mahatõmbamine".. nojah siis, mitte et 90% juhtudest ei anta sealt isegi viga (Bellingham teisel pool ka "tõmmati maha" umbes sarnaselt), sest ilmselgelt aitas Torres seal oma kukkumisele kaasa. Muidu see toimus ikka üsna väljaku ääres. Mõrvakatseks ei tahtnud seda nimetada?
Mbappe penalti - et siis Barcelona poiss sai palliga kogemata pihta või äkki oli Mbappe kellegi vaateväljas vms?
Ferrani käsipall - kas Valverdele sai edu vms? Reaalselt ongi trahvilöök ju normaalne otsus seal. (Sama nagu ka üks Barcelona värav, kus de Jong palli käega maha võttis vahepeal).
Tchouameni käsipall peaks muidugi penalti olema aga arvestades tervet mängu, siis ma seda ülekohtuseks ei loeks... sest de Jongi käsipall, eksju... Aga kindlasti oli seal kõik koššer.
Muudes olukordades peab ikka väga palju jooma, et sirge näoga rääkida mingist ülekohtust. Et siis peabki järelikult Aytekin vilistama, et asi piisavalt aus oleks. Aus küsimus - imelik ei hakanud seda postitust kirjutades? Ma loodan küll, et kui ma midagi sellist kirjutan, siis keegi kutsub mu korrale.
Kommentaar
-
See jutt on küll umbes nagu kõik need heietused stiilis "Järgmine aasta võib olla Ukraina sõjas otsustav".
Järgnev võib-olla on pisut liiga madal pilotaaž mõningate hiljutiste siinsete avaldustega võrreldes. Ma võib-olla olengi ära hellitatud, aga minu arust on päris korralik saavutus selle meeskonnaga ära muneda nii karikas kui liiga ja lasta nohikutel teha puhas vuuk, sealjuures kaks korda näopeksuga. CL on vähe teine jutt, vahest juhtub, et kuskil mingi vend vajutab oma karjääri esimesed karistuslöögid ühes ja samas mängus. Puudusi esineb ikka, kõigil on omad nõrgad kohad (mida meil muidugi eksponeeriti täiega) aga kellelgi teisel pole võimalik platsile saata isegi ühte meest kolmikust Mbappe Vinicius Bellingham (mitte et keegi neist oma tegelikku taset näidanud oleks sel hooajal). Ma arvan, et leiab mõned mehed veel, kelle eest saaks tahtmise korral üheksakohalise summa kätte.
Aga kui meeskond mängib justkui alati on aega, Vinicius ja Mbappe näevad justkui iga mängu eel teineteist esimest korda, Kroosi asendada üritatakse Ceballosega, Ceballos ja Vazquez saavad segamatult oma kondiitriäri väljakul ajada (kõik Realivihkajad said viimati tõenäoliselt kaks korda pisarateni naerda, põhjusega) samas kui pingil on ka professionaalseid jalgpallureid, noorte kaasamine toimub väga kahtlastel põhimõtetel (Victor Muñoz klassikut päästma?) jääb arusaamatuks, mida tehakse treeningutel. City teine mäng oli minu arust päris hea näide küll, et saab ka paremini.
Eelpool mainitud kolmik oma tegevustega (mängukeelud, murtud südamed jne) on samuti andnud korraliku panuse, nagu ka ebaõnn vigastustega. Samuti ei olnud vaja ära saata Migueli, Rafa Marini, Nico Pazi ja sisuliselt ka Jesus Vallejot. Espanyoli mängus toimunu ja "it's a fucking goal"-laadseid asju juhtub ilmselt ka teistel. Aga ma ei saa eriti hästi aru, mis saab treenerivahetusega halvemaks minna, kui treeneril on mingisugune visioon selles osas, mida tema meeskond väljakul teha tahab. Kindlasti saab ka kehvemini, näiteks Santiago Solariga aga praegu on vist natuke pädevam mees leitud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar