Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
üleplatsi mehed olid täna kindlasti Ramos, Robinho.
robinho osas kahtleks tugevalt. Ramos oli väga tubli, kuid Robinho ei suutnud praktiliselt krodagi korralikult sööta ega lüüa. Kui pall tema käes oli, siis oli teada, et midagi ei tule peale selle, et mängib ühest-kahest vastasest üle ja lööb palli kuhugi suvalises suunas.
vanrooney,reali liider on Ronaldo, mitte beckham. beckham,zidane ja guti olid üldse parajad udud kõik selles mängus. Mis värk Gutil oli üldse, et gängsterit mängis koguaeg, teisi seljatagant lükates jne.
Ramos oli reali poolelt MoM 100%. Robinho mängu teisel poolajal oli ka hea vaadata, kui mitte eriti tulemuslik.
pce.
saab sis näha, mis koosseisuga järgmine voor väljakule saabutakse. kas mitte 4 kollase järel ei pea ka mängu vahele jätma? sel juhul oleks ka Garcia mängust väljas.
Casillas
Diogo-Ramos-Woodgate-Carlos
Guti (sest teda võib kõikjale toppida)-Garcia-Helguera-Zidane
Raul-Robinho
???
Üsna lõbus v mis?
et siis vedas teil beckhami näol...huvitav, mis karistuse kohtunikud saavad või asi jääbki nii?
kolm milli daala sulas peavad maksma
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
selle pontsiku oleks võinud siit välja jätta!!! Ma arvan, et su süüdistused on alusetud ja kindlasti pole sul tuua ka tõendeid, et Ronaldo Valencia ja Reali mängu ajal sõi just pontsikuid.
Loodame siiski, et homme tuleb tulemus mis rahuldaks fänne!
Kommentaar