Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Real Madrid\'
Too märk tähendab seda, et Real Madrid on valitud UEFA poolt 20. sajandi parimaks klubiks jalgpallimaailmas.Algselt postitas Evu
misasja särki. Kole lilla plätakas on ette lükatud.
Mis märk to seal vasakul pool on särgil?Kommentaar
-
ma arvan et kui see valik tehti siis keegi siin jalgpallimaailmas veel Abramovichist ei teadnud midagiAlgselt postitas 10 Lopez Saldana
ei tea palju abramovich maksis et manchester osaleda ei saaks?Algselt postitas mart44
et Real Madrid on valitud UEFA poolt 20. sajandi parimaks klubiks jalgpallimaailmas.Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
2002. 100 aastat klubi.Algselt postitas erts
tore tiitel küll aga kas nüüd särki maksab nii kirjuks ajada? üks aasta oli vist CL-s tore särk, mis oli üleni valge ja aint adi ja reali logod peal. see oli kena ja puhas. ja kuninglik.Kommentaar
-
Mulle meeldis see särk kui veel Deka oli särgi sponsor aga jah, hea on lugeda , et Real proovid ikka Xabi´t ka saada.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
TekaAlgselt postitas maanus
Mulle meeldis see särk kui veel Deka oli särgi sponsor aga jah, hea on lugeda , et Real proovid ikka Xabi´t ka saada.
Kunagi, kui Kelme särgid olid, siis need olid ka lillade triibukestega
Kommentaar
-
Lugesin ka selle mängu kohta ja meelde jäi see, et Capello reaksioonid polnud just head kuulutavad kui Portillo oli paarist lollikindlast olukorrast mööda löönud, muud midagi.Aga noh, loodame, et vastased läheksid ka tugevamateks , näiteks nagu Reggina´ga vist oldi plaanitud.Algselt postitas erts
Real Madrid C.F. 10 - 2 ATV Irdning
Cassano 4, Baptista 3, Portillo 2, JuanfranFelix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar