Mind nagu huvitab, et oli mõtet seda Marcelot nii vara osta? Suveni oleks võinud oodata ju, kuna ta vedeleb pingil.. Vigastus või midagi?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
Mõtet oli osta küll. Vigastuses ei ole, aga alati tiimiga kaasas. Mõte varajases ostmises oli selles, et anda mehele natukene Euroopa jalgpalli kogemust, sest Euroopa ja Ameerika mandri jalgpallil on sees erinevus. Kuna Castillast tuli noor ja andekas Torres, siis pole Marcelo eriti palju põhikooseisu eest mängida saanud, aga juba korra algkooseisus ja paaris mängus vahetusest ka sekkunud, nii et sellest mehest ma arvan, et tuleb midagi head.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
ei tea, moistlik oleks ta kusagile, naiteks Real Sociedadi, laenule anda. saab vahemalt normaalselt koormustMõtet oli osta küll. Vigastuses ei ole, aga alati tiimiga kaasas. Mõte varajases ostmises oli selles, et anda mehele natukene Euroopa jalgpalli kogemust, sest Euroopa ja Ameerika mandri jalgpallil on sees erinevus. Kuna Castillast tuli noor ja andekas Torres, siis pole Marcelo eriti palju põhikooseisu eest mängida saanud, aga juba korra algkooseisus ja paaris mängus vahetusest ka sekkunud, nii et sellest mehest ma arvan, et tuleb midagi head.
Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
endine Reali staar valiti ka Eurospordi La Liga team of the week koosseisu. vahe OT, aga see mees minu arust ongi pannud mangima baskide tiimi. akki oleks teda ka Realil vaja?
igaljuhul tasemel on ta siiani. ei teagi miks ta Realist Bordeauxi lahkus
Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kas ta mitte ei olnud laenul seal , sest mul nagu jäi mulje, et Real müüs Savio Zaragozale , aga see võis olla petlik sest ka Celadez läks Zaragosasse ja ma võin nad omavahel segamini ajada. Sry, OT pärast, mulle see suht eurooplase välimusega (isegi kui Kakaga võrrelda) brass tegalt meeldis, lihtsalt tuli ette kui seda klubi sai mainitud.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
Raul harrastab ikka tõsiselt Fair Play´d, ta pole juba viimase 30 kuu jooksul kaarti saanud, viimati tegi ta seda 23. oktoobril 2004 aastal lükates Valencia mängijat.
-
-
Kommentaar
-
-
praegu (tiitlilootuses) ei ole vbla hea hetk aga ma ütlen siiski: see kui raul pea laiali otsas terve mängu ringi jookseb, ei tähenda et ta eluaktiivne oleks. vaata kasvõi statistikat, palju väravaid ei löö, palju sööte ei anna, kaarte ei saa... mis tema funktsioon siis üldse on?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar