Algselt postitas raido#78
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas raido#78 Vaata postitust
Täiesti jura artikkel ja seda ütlen ma isegi Atlético pooldajana.
Kommentaar
-
Vererõhk langes järsult ja seetõttu ta minestas. Nüüd on temaga taas kõik korras.
Ja see Raitsi postitatud artikkel oli tõesti eriti masendavalt jama.
Ja sooviks õnne ka Gutile, kel täitus täna 32. eluaasta!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas raido#78 Vaata postitust"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMa küll ei ütleks, et nii jube hea oleks.Pauli oma ikka paremFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
No tore. Ruud suutis end vahepeal ära vigastada ja ta ei sõida Almeriasse .
Koosseis on järgmine:
Väravavahid: Casillas, Dudek
Kaitsjad: Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Marcelo, Heinze, Metzelder
Poolkaitsjad: Diarra, Gago, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Van der Vaart
Ründajad: Raúl, Saviola, Higuaín
Lisaks Ruudile jäävad vigastustega eemale ka Salgado ja Torres ning samuti ka De la Red.
No Almeria sai küll eelmises voorus suure kaotuse Barcalt, kuid mina isiklikult usun, et see meeskond on kõigeks võimeline. Möödunud hooajal olid nad üllatuslikult väga head, ka tänavu on nad ilusti mänginud. Hetkel mängib Almerias ka neli endist madristad. Loodetavasti näeme homme ilusat mängu ning ma sügavalt loodan, et Bernd on kaitse ka ära parandanud. Loodame parimat!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
No minu arust oli esimene poolaeg nii igav, kui üldse võimalik sai olla. Mäng läks põnevamaks alles siis, kui F1'ki. Aga juhime poolajaks 1:0. Raul lükkas divingheaderiga Pipita tsenderdusest tulnud palli 38. minutil peaga väravasse. Siis natuke lõime peale ka, aga üldiselt pmt täiesti mõttetu esimene poolaeg. Iker vist ei teinud ühtegi tõrjet ja Diego Alves püüdis paar korda palli. Loodetavasti on teine poolaeg väheke põnevam ja lööme veel mõned kollid. Loodame parimat!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar