Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mäng oli jh hea ja võitluslik, enamasti real valdas aga jh jumal oli täna Del Piero, uskumatu mees ikka sellises vanuses, juve kaitseliin oli hea ja pidas vastu, kuigi drenthegaa ei saadud üldse hakkama.drenthe reali parim kah täna. ega kohtunikul lihtne polnud, niigi oli mäng mitu korda käest ära minemas. nüüd tekkis zeniidil ka väike võimalus kohe ja asi läheb huvitavaks.
too: Kasper ... ära nüüd siin chiellinit küll kiru, mängis jh jõhkralt ja vea piiril aga kui kohtunik ei anna siis on tema oma töö hästi teinud ju. ok head ööd!
peae esimest mängu ittalias loopis reali treener suuri sõnu, et kui külla tulete teeme teile hispaania sauna...aga? mis tulemus on? eilse mängu võit toimus treenerite pingi, kus juve treener järjekordselt tõi reali maa peale...kuulsin enne hooaja agust, et keegi arvas, et real võidab meietrite liiiga... no anna olla seda häbi küll vaja pole, aga äkki realil polnud enne mängu juvega mänguvideosid, kust õppida itaallaste mängu? ühesõnaga ainuke vend kes midagi teha suutis oli patsiga vend...raul ja niste ründes on ikka nõrgad...
ma mõtlesin hetkeks, et laseks jocceri postituse maha. aga siis tuli meelde, et ma pole ju selline m*nn, nigu offtopicu homod ja ei lasknd. põhjendand oleks, et blääblää siit läheb piir jne.
ahjaa. ilgelt noku mäng oli
[QUOTE=dannar;956035]ma mõtlesin hetkeks, et laseks jocceri postituse maha. aga siis tuli meelde, et ma pole ju selline m*nn, nigu offtopicu homod ja ei lasknd. põhjendand oleks, et blääblää siit läheb piir jne.
ahjaa. ilgelt noku mäng oli[/QUOTE
mäng iseenesest oli ju hea, palju võitlust ja võimalusi ja väravaidki sai nähtud!
ma mõtlesin hetkeks, et laseks jocceri postituse maha. aga siis tuli meelde, et ma pole ju selline m*nn, nigu offtopicu homod ja ei lasknd. põhjendand oleks, et blääblää siit läheb piir jne.
ahjaa. ilgelt noku mäng oli[/QUOTE
mäng iseenesest oli ju hea, palju võitlust ja võimalusi ja väravaidki sai nähtud!
kurat, nägi jah, aga ametile omaselt olin ma seks hetkeks nii purjus, et enam ei mäleta, et kus ma täpselt teist väravat nägin, et kas pubis või olin vaheajal koju kooserdand
kurat, nägi jah, aga ametile omaselt olin ma seks hetkeks nii purjus, et enam ei mäleta, et kus ma täpselt teist väravat nägin, et kas pubis või olin vaheajal koju kooserdand
mis ametit siis pead?? õnneks saab youtubest värvaid uuesti ja uuesti vaadata
mis on saanud rahulikust ja tasakaalukast kasperist? Minu hinnangul oli Chiellini üks viga penalti väärt. Käe koha koha pealt niipalju, et reaaliselt oli see löödud käsi ja käed olid praktiliselt ju rinnal.
Hispaania väljaande El Mundo Deportivo teatel kaalub Madridi Reali jalgpalliklubi juhtkond oma peatreeneri Bernd Schusteri vallandamist ja tema asemele endise Barcelona juhendaja Frank Rijkaardi palkamist.
Mis kuradi kärbseajud seal Realis koos on, et aasta-aastalt itaallaste käest peksa saadakse, siis ostetakse jälle hunnik staare asemele ning saadakse jälle tappa? Kärbes on võrdkujuks peaga jonnakalt vastu aknaklaasi jooksmisele ja lootusele, et järgmisel korral ehk pole klaasi ees.
Kommentaar