Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
Miks sa seda loodad?
Parem Reali kui ManUsse..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laulKommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kaka, Cristiano, Ronaldo, Raul, AlbiolAlgselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
ETVSport teab nii hästi Benzema hingeelu, et kohe ei taha uskuda oma silmi.
Kommentaar
-
Mina sain 4: Kaka, Ronaldo, Albiol ja Negrado.
35 milli eurot on vähe Benzema eest. Mees on vähemalt 50 väärt, kui Ronaldo on ligi 100 milli eurot väärt.ETVSport teab nii hästi Benzema hingeelu, et kohe ei taha uskuda oma silmi.
http://sport.err.ee/index.php?0594736Kommentaar
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Kas just päris nii ka. Türgi meister on siiski igatpidi arvestatav klubi Euroopas ning regulaarse mängupraktika saamine vaevalt, et koondise väljavaateid nõrgendaks. Pigem vastupidi.Kommentaar
-
Ahsoo, minu viga siis.
Edit: Lyoni kodulehekülg teatab ,et Lyoni ja Real Madridi on kokkuleppele jõudnud, et Benzema müüakse Real Madridi 35 millioni euro eest.
Ma olen väga pettunud Benzemas ja Lyonis. Esiteks müüakse nii väkse summa eest mees maha ja teiseks Benzema alles teatas, et ta tahab mängida meeskonnas, kus ta saab regulaarselt mängida. Real Madridis ei pruugi ta seda saada.
Loodetavasti ei keerata järjekordse andeka mehe karjäär perse.Kommentaar
-
35 miljonit eurot peaks olema mingi max. summa Benzema-suguse mängija eest. See, et Ronaldo eest end lolliks maksti, ei tähenda, et kogu jalkamaailmas sellised hinnad on.Ahsoo, minu viga siis.
Edit: Lyoni kodulehekülg teatab ,et Lyoni ja Real Madridi on kokkuleppele jõudnud, et Benzema müüakse Real Madridi 35 millioni euro eest.
Ma olen väga pettunud Benzemas ja Lyonis. Esiteks müüakse nii väkse summa eest mees maha ja teiseks Benzema alles teatas, et ta tahab mängida meeskonnas, kus ta saab regulaarselt mängida. Real Madridis ei pruugi ta seda saada.
Loodetavasti ei keerata järjekordse andeka mehe karjäär perse.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar