Algselt postitas marrrtin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
P2ris korralik esimene poolaeg. Raul siis Dida epic eksimusest koksas 1:0. Samuti j2i Reali kasuks kindel pennal andmata. Zambrotta ikka konkreetselt t6mbas Benzema maha. Muidu Lass on ikka kuradi hea, yksi parem kui terve Milani keskv2li kokku. Head l88gid, v6imas kaitses, ja ka t2psed s88dud. Kaitse kah suht korralik olnud, Albiol ainult paaril korral eksinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa mis ajast realis Liis Lass mängib?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi ütleks, et Casilas süüdi oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustkolmanda puhul tekib mõningaid küsimusi...
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustNagu näha kõnnite ManU jälgedes.. Ilma Ronaldota ei tule kohe midagi. Hetkel ütleks küll, et ostud on olnud väga mõttetud.
Kuid no eilne mäng pani ikka kohtuniku töö üle imestama küll, zambrotta lausa ju lõi teda uuesti peale seda kui maha tõmbas :/..
Kommentaar
-
türa küll, ma olen suht vaikne old oma fav koduklubi teemas. aga nüüüd ei saa vakka olla. Kasper vist rääkisi siin midagi benzemast, et miks see mees on meeskonnas ja ausaltöeldes tra see vend ajas mind no niii närvi, et lihtsalt haige, 40 milline mees aga sittagi teha ei suuda, nagu sitakott seal platsil, võtku parem mingi andekas noor sisse B tiimist.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
kõik taandub ikkagi sellele, et üks mees ei mängi. TIIM on vaja mängima saada, aga Perez ju ei saa sellest aru. Kaka isetses ja tujutses nagu viimane m***, aga nähtavasti Pellegrini oli saanud ülevalt poolt pepusse, sest vahetusi ta teha ei julgenud. ühe tegi (Granerot ainult julges vahetada) ja see tõi koha ka tulemuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitusttüra küll, ma olen suht vaikne old oma fav koduklubi teemas. aga nüüüd ei saa vakka olla. Kasper vist rääkisi siin midagi benzemast, et miks see mees on meeskonnas ja ausaltöeldes tra see vend ajas mind no niii närvi, et lihtsalt haige, 40 milline mees aga sittagi teha ei suuda, nagu sitakott seal platsil, võtku parem mingi andekas noor sisse B tiimist.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar