Elagu Getafe! s.t. et ei vaadand ka mängu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo kas see oli nüüd see nn.supermeeskond?mina väljakul küll midagi erilist ei näinud.Barcal ei tohiks mingeid probleeme olla selle külasatsiga"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustJumal tänatud, et mäng Camp Nou peal toimub, mahub rohkem vaatama, kui selle väikse mõttetu külakese elanikud. Ibra üksi lööb viis kolli neile. Mõttetu sats see Real.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristjan? Vaata postitustkas sa oled kaine ikka või??? Mida sa mees ajad, ära sellist jama siia postita!!!!
Kommentaar
-
Selline huvitav mäng oli, jäid miksitud emotsioonid, et nagu oli vahepeal nagu ka Milani vastu esimene poolaeg aga teine nagu libises ära.Samas , ega ma tea, äkki oli meelega vaja lõdvemat püksikummi demoda, et Zürichi poisid kaugemale noppima tuleksid. Kaka oli ok, Lass seekord nagu teiselpoolajal lasi praaki, ses mõttes et ega tagasipidises töötamises kurjustada ei saa, sisuliselt löögile juu ei lastud vastast, ja loovusega pole probleemi kui arvestada kahte kihti kaitset vastaste poolt. Raffa sekkus mängu päris hästi, tundus (vahest ainult mulle ) nagu üks ühele vahetus Rauliga, käis sügaval palli järgi, oli vahepeal shadow ja ega ka üritused polnd juu pahad, eriti see Marcelo "söödust" otse puude. Teine oleks pidand jah sisse vupsama aga pole hullu, kuna tuli võit ja juutuubis on kordades lõbusamaid möödalööke siis pole ka põhjust kaua põdeda.
Mis puutub nädalavahetust siis ega see Barca mängupilt pole hirmutav, La Ligas koguaed sarnane juu , lihtsalt joppas teistsuguse filosoofiaga mansa (ja ometi peaks Moro tundma juba ma ei tea mis ajast Barcat läbi ja lõhki).Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas ArtetaMadrid tapetakse pühapäeval ära ! Pakun, et Ibra 11 kolli, messi 7 kolli, Henry, 3 kolli, Iniesta 2 kolli, Xavi 1 koll ja vahetustest viimasel minutil Pedro veel 5 kolliAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMis puutub nädalavahetust siis ega see Barca mängupilt pole hirmutav, La Ligas koguaed sarnane juu , lihtsalt joppas teistsuguse filosoofiaga mansa (ja ometi peaks Moro tundma juba ma ei tea mis ajast Barcat läbi ja lõhki).
Kommentaar
-
No offence, Barca fännid, aga ... aah, ma ei viitsi seletada. Lühidalt: pall on kera kujuline.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar