Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
-
Reali mehed teevad vict võidu, kes essana kääridega värava lööb :P 3-0 juba
Rafalt kaks väravat, nice 
E: Hahaha, millise värava Higuain lõi.. Mehed mängivad nagu trennis

Kommentaar
-
Selle üle, et Rafa end uuesti on leidnud, on mul ülimalt hea meel. Jagab hästi söötu, mängib enesekindlalt ja leiab ka värava üles kui vaja. Kahju ainult, et ta langeb suure tõenäosusega jälle pingile, kui Kaka vigastusest tagasi tuleb. Pellegrini ju ei 60 millise mehe pingile jätmisega oma tööga riskida.
...ja Higuaini teine. Vapustav!
Edit: Esimsel poolajal oli Krissu näos selgelt näha, et "kamoon poisid, ma tahaks ka väravat lüüa". Tegi ära lõpuks...
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Vaevalt see Pellegrini teha on, selles klubis käivad otsused Pereze kaudu.Selle üle, et Rafa end uuesti on leidnud, on mul ülimalt hea meel. Jagab hästi söötu, mängib enesekindlalt ja leiab ka värava üles kui vaja. Kahju ainult, et ta langeb suure tõenäosusega jälle pingile, kui Kaka vigastusest tagasi tuleb. Pellegrini ju ei 60 millise mehe pingile jätmisega oma tööga riskida.
Kommentaar
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
-
Samas võiks ju iga mängu teise kymne meeskondadega nii lõpetada, kui kasutaks kõik võimalused ära ? Võimalusi on ju tegelt šhitaks, aga väravavahid või postid/latid ikka päästavad mängu peale ära mõne korra .. Korralik mäng igatahes

Kommentaar
-
my bad, ei lugenud postitus lõpuni.
Raul on vist oma viienda lapsega nii ametis, et ei suuda enam põhikooseisu murda. Vahetusest sisse tulnuna ei suuda ta ka millegi säravaga silma paista.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Higuain ja Ronaldo töötavad hästi kokku ja kõmmutavad igast asendist väravaid, nii et ei olegi väga mõtet muuta. Ja eile tuli Raul üldse keskväljale. Mängis lausa sügavamal, kui Rafa või teda asendanud Granero."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar