Ei, Bale viib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Postimees teab kirjutada sakslaste raskest elust:
«Kahe sakslase elu ei ole kerge. Nad ei räägi üldse hispaania keelt. Nad oskavad öelda vaid «buenos dias» ja «hola» ning see on ka kõik,» rääkis Mourinho. «Töötame trennides väga intensiivselt ja õnneks räägib üks minu assistent natuke saksa keelt ning saab neile juhendeid anda. Kuid neil ei ole lihtne minu sõnumit kätte saada.»
«Nende suhtlus teistega on null. Khedira elab koos Öziliga ning Özil elab koos Khediraga. Kuigi meeskond on noor ja sõbralik, siis neil on raske meeskonda sulanduda. Nad ei räägi isegi hästi inglise keelt, kuigi see on neil natuke parem kui hispaania keel,» lisas Mourinho.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPostimees teab kirjutada sakslaste raskest elust:
«Kahe sakslase elu ei ole kerge. Nad ei räägi üldse hispaania keelt. Nad oskavad öelda vaid «buenos dias» ja «hola» ning see on ka kõik,» rääkis Mourinho. «Töötame trennides väga intensiivselt ja õnneks räägib üks minu assistent natuke saksa keelt ning saab neile juhendeid anda. Kuid neil ei ole lihtne minu sõnumit kätte saada.»
«Nende suhtlus teistega on null. Khedira elab koos Öziliga ning Özil elab koos Khediraga. Kuigi meeskond on noor ja sõbralik, siis neil on raske meeskonda sulanduda. Nad ei räägi isegi hästi inglise keelt, kuigi see on neil natuke parem kui hispaania keel,» lisas Mourinho.Soldiers! The enemy is now our countryman again.:P
Kommentaar
-
Real Madrid vs Osasuna !
Real Madridi kooseis siis :
Väravavahid : Casillas, Dudek ning Adan ;
Kaitsjad : Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Mateos ;
Poolkaitsjad : Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria ning Ozil ;
Ründajad : Cristiano Ronaldo, Benzema ning Higuain .
Erinevate vigastustega siis väljas : Kaka , Gago, Albiol ning Garay . Ainsa tervena jäi kooseisust välja Diarra.
Mourinho on öelnud et kindlad alustajad on Pepe, Cristiano Ronaldo , Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso ning Higuain. Loodame siis et Mourinho oma suurepärast statistikat ära riku, nimelt pole tema juhendatav meeskond 136`s koduväljakul peetud mängus kaotusega leppima pidanud.
Pakun siis ka asetust/algkooseisu (11`st 9 on juba teada nii et väga mööda vast panna ei saa )
GK : Casillas
DEF : Ramos - Pepe - Carvalho - Marcelo
MID : Khedira - X.Alonso
Di Maria - Özil / Canales - Ronaldo
ATT : Higuain
Pakun siis juba seisu khm ära : 4:1 (1:1) Realile .
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPostimees teab kirjutada sakslaste raskest elust:
«Nende suhtlus teistega on null. Khedira elab koos Öziliga ning Özil elab koos Khediraga. Kuigi meeskond on noor ja sõbralik, siis neil on raske meeskonda sulanduda. Nad ei räägi isegi hästi inglise keelt, kuigi see on neil natuke parem kui hispaania keel,» lisas Mourinho.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar