Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Karla Vaata postitustEsimesed nimed, mis mul tulevad meelde on Dani Alves, Seydou Keita ja Adriano. Ütle mulle, kes neist 3-st on täielikult maandunud Barca pingile ning saavad korra kvartalis mänguaega?
P.s. mitte, et ma Reali Suhini osas kaitseks, aga mingi "Real rikub mängijate karjääre ja ei oska neid avada"-jutt on nii 2005.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustP.s. mitte, et ma Reali Suhini osas kaitseks, aga mingi "Real rikub mängijate karjääre ja ei oska neid avada"-jutt on nii 2005.
Kommentaar
-
Algselt postitas Karla Vaata postitustSellega olen absoluutselt nõus ning Sahini vähene mänguaeg on tingitud ju sellest, et poiss oli ju pikka aega vigastatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis mõte sel Sahini toomisel üldse oli? järjekordne vandervaart?
Pigem oligi minu point nagu selles, et need türklased on igati norm mängijad aga kui neist üks tuleb põlveopilt ja teine vabaagendina siis palju on neid edulugusi ,kus mängija sarnasest olukorrast kohe põhisse murrab ? Ok, päris Redondot ei maksa ka nüüd Sahinist loota (tähendab loodame , et nii ei lähe).Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Homme siis mäng Real Zaragozaga, keda me augustis võõrsil võitsime 6 - 0. Koosseis kohtumiseks on järgmine:
Väravavahid: Casillas, Adan, Jesus
Kaitsjad: Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrao, Arbeloa, Carvalho
Poolkaitsjad: Lass, Xabi Alonso, Ozil, Callejon, Sahin, Granero, Kaka, Altintop
Ründajad: Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema
Vigastusega eemal: Khedira, di Maria
Kaartidega väljas: Ramos
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMis kuradi koosseis kohtumiseks. Need mehed kes olemas ja terved kohtumiseks. Koosseis ikka see kes platsile jookseb + vahetusmehed. Või teil jooksebki väljakule 3 väravavahti, 4 ründajat, 7 kaitsjat, 8 keskvälja meest?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMis kuradi koosseis kohtumiseks. Need mehed kes olemas ja terved kohtumiseks. Koosseis ikka see kes platsile jookseb + vahetusmehed. Või teil jooksebki väljakule 3 väravavahti, 4 ründajat, 7 kaitsjat, 8 keskvälja meest?
E: Ei tohiks kõiki topicuid varakult uutesse tab'idesse lahti võtta...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algkoosseis Zaragoza vastu: Casillas; Altintop, Pepe, Carvalho, Marcelo; Alonso, Granero; Cristiano, Özil, Kaká; Benzema.
Pink: Adán, Arbeloa, Coentrao, Varane, Higuaín, Callejón, Lass.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Kenast üle esimesel poolajal, seis siiski 1:1.
Zaragoza pole üle poole väljaku pm saanudki, värav oli ka nende ainuke ilus hetk esimesel poolajal. Realil palju võimalusi ning eelkõige Kakal, kes ühe pärast Carvalho suurepäraste läbisöötu, ka ära lõi.
Granero on täitsa tibens ja Altintop ka.
Kommentaar
-
Andke Sahinile aega!
Aga mäng oli kena, väravad olid lihtsad ja loogilised, samas endale lastud taas kaitse pask. Aga jah, lisaks Kakale said siis jala valgeks nii Ronaldo (sööt Özililt värava ette) kui ka Özil (läbisööt Kakalt). Veeretasime ilusti, pallivaldamine oli kohati üle 70 meie kasuks, olukordi suutsime luua, kuid miinuspooleks Marcelo vigastus.
Midagi tal umbes kümmekond minutit enne lõppu parema jala reie tagaküljega juhtus ning nii asus Callejon vasakkaitsesse ja lonkav brasiillane jäi keskväljale kohatäiteks. Loodetavasti midagi väga hullu ei ole!
Nüüd üle pika aja saame nädal aega puhata ja treenida, enne kui taas laupäeval Getafele külla sõidame.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar