no Mourinho ütles pressikal välja just et mäng oli lihtne- üks mängis parimal tasemel vutti ja teisel oli lihtsalt must päev. ja juba esimese poolaja jooksul oli tal selge, et isegi tema on abitu meeskonda august välja tooma. Ehk siis mees oli juba siis alla andnud seesmiselt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno Mourinho ütles pressikal välja just et mäng oli lihtne- üks mängis parimal tasemel vutti ja teisel oli lihtsalt must päev. ja juba esimese poolaja jooksul oli tal selge, et isegi tema on abitu meeskonda august välja tooma. Ehk siis mees oli juba siis alla andnud seesmiselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas lostprophet Vaata postitustNoh cheaterid, pange oma aanused valmis, sest Barca poisid lükkavad need palle täis hehe
Noh, kuidas tunne on?
Kommentaar
-
Sellist kaotust ei osanud küll oodata, ise pakkusin sujuvat 2-0 kaotust, aga vaat kuidas läks. Tuju just küige parem ei ole, nagu viimased 2 aastat pärast barca real mänge.Samas hooaeg kestab veel edasi ja oleme ju ainult 1 punktiga maas ja üks mäng on barcaga ees ja eks me ju suuda ka tegelikult neid võita. Mängust niipalju, et minu meelest oli viga see, et mindi mängima liiga ründava koosseisuga, lassana diarra oleks pidanud kohe alguses sees olema ja mehed oleks pidanud vahtima oma kasti ligidal koguaeg, et mängida vasturünnakute peale. Mis tegelikult tuju veel halvemaks teeb on mõttetud parastajad, kes lihtsalt käivad ja ilguvad nüüd, et oo barca ajas teile niimoodi kotid taha, et surge maha raisk. Tõesti ostke endale elu, või leidke naine, või tehke mida iganes peale selle. Igatahes jääme ootame järgmist Real Madridi mängu ja loodame, et mängijate moraaal väga perses ei ole
Kommentaar
-
only in Spain, a fixed gamesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusthttp://www.goal.com/en/news/1717/edi...of-real-madrid See on üsna naljakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEks realipoistel ikka sitt see tunne ole
Loodan, et minu silmad väga mingisugust 6-0 defeati against 'Pool või Chelsea nägema ei peaks, save our souls.
Kommentaar
-
Algselt postitas L.Messi123 Vaata postitustMorinho läks lihtsalt vale taktigaga peale. Barca vastu tulevad tulemused ikka kaitsvat jalgpalli mängides (Inter, Kazan..).
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustKohe meenub see väikene aastatetagune päikesekiir
jamh. päris aastatetagune tõesti, kui Henning Berg kaitseliini dirigeerib
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar