Hea mäng oli, Benzemalt eriti. Aga no vastane ikka suht nõrk meeskond.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Ma mängu alguses vaatasin, et mida mõlemad Diarrad, Granero platsil, et kas tõesti minnakse vastaseid füüsiliselt (väär)kohtlema.Ja no ega palju ei eksinudki, Granero just silma ei paistnud, seda enam aga mustad poisid.MUidu mulle on alati meeldinud sellised "poolkõvad" Reali koosseisud,kus on staarid kas siis puhkuseks kohitsetud pingile või on nad lihtsalt vigastatud.Aga oli nii draamat kui komöödiat, said uued mehed häid kogemusi, rahvas nägi ka elusast peast noori, nägid Benzu kübarat,mina nägin esimest korda Diarrat kaptenina (pole viga midagi) ,ja mis kõige olulisem, klubi jaoks suht mõttetu mäng oli hea kvaliteediga ja mehed mängisid motiveeritult. Austus publiku vastu näitab klassi.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustAga no vastane ikka suht nõrk meeskond.
Kommentaar
-
Ma mõtlen, et huvitav ,mida oleksid Messi, Xavi ja co mõelnud kui oleksid oma vastas näinud Diarrasi, Granerot, Alonso ka muidugi koos Samiga, et siis kas oleksid natuke kohkunud või mitte, et kas oleksid kohe sumo kostüümid selga pannud või mitte?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMa mõtlen, et huvitav ,mida oleksid Messi, Xavi ja co mõelnud kui oleksid oma vastas näinud Diarrasi, Granerot, Alonso ka muidugi koos Samiga, et siis kas oleksid natuke kohkunud või mitte, et kas oleksid kohe sumo kostüümid selga pannud või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustNo siis poleks Real vast ühtegi korda üle pooleplatsi jõunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelisml Vaata postitustniisiis
alagrupp lõpetatud edukalt !
17 detsembril selgub kellega kokku läheme siis, võimalikud vastased :Inter, Kobenhavn, Roma, Marseille või Arsenal.
Kõige rohkem tahaks näha Kobenhavn't, äkki siis suudetakse see needus lõpuks murda, aga kui peaks kaotama, siis oleks küll Moul pea lendamas.
Ühe võimaliku vastsena tahaks ka näha Arsenali, siis oleks järgmise aasta veebruaris vaja aind umbes 100 miili reisida, et mängu äkki näha
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar