Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKui tegalt vaadata siis viga Messile tehti aga usun, et kaart poleks tulnud kui Barca mehed poleks kähku kambakat tegema läinud (loe provotseerima),INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkui te siin mängijatele lisakaristusi nõuate, siis eelkõige nõuaks karistust Mourinhole valetamise eest. Krt kui kohtus saad valetamise eest karistada, siis peaks antud juhul samuti karistus määratama. minimaalselt mingi 3 mänguline bänn võiks olla
no vähemalt hea et niigi läks. vähemalt pretsedent loodud ja loodetavasti siis tulevikus jäävad sellised otsused tegemataCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMis krdi ila? Provotseerima? Ja kaart poleks tulnud? Sellise vea peale kus lihunik läks luid murdma. Ramos on munn, et sellises seisus niimoodi virutama läks, jooksnud lihtsalt peaga vastu posti oma frustratsioonis. Sa võiks selle jutu peale sama teha!
Ma ei taha õigustada vägivalda ja mõistan siis nüüd hukka sellised meelega vigastamised aga kindlasti ei arva ma , et Ramos tegi midagi valesti kui tõukas endast eemale näkku karjuvaid (vaevalt , et need sõnad midagi vähemat kui solvavad olid) ja togivaid Barca mängijaid.Selles olukorras vahest jah oleks olnud õigem Ramosel ise näost haarata ja kössi kukkuda .
Lisaks , ma arvan, et igal on oma arvamus ja siin kui üldse kuskil , on selleks juu see koht mõeldud, ei ole ma alati nõus siin teiste arvamustega aga ma pole kunagi käskinud kellelgi puu vastu joosta, trolli mängida, tross olla , lõuad pidada ja nii edasi...... ehk ma kannatan kriitika ära aga üritan jääda viisakas .....või mis arvate ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno vähemalt hea et niigi läks. vähemalt pretsedent loodud ja loodetavasti siis tulevikus jäävad sellised otsused tegemata
Algselt postitas erxu Vaata postitustJäi see hetk vahele - kuidas Mou' lahkus staadionilt? Andis viisakalt kätt või läbihäda kätles Guardiolat?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMa ütlen , et nägin mängu peale 4-0, seega järeldasin ,et kui viga tehti, ok, vahest toona vahetult peale mängu arvasin tõesti kaarti poleks tulnud aga tuli, seda enam on imelik, et selle peale lendasid kohale enamus Barcast ja kaamera küll lähedalt ei näidanud ,kuid ilmselt päris sõnadest see nende poolne arutelu ka ei koosnenud, seda naljakam tundus see intsident nähtuna täna kuidas Pep provotseeris ja kui kurjalt olid juba siis Barca mängijad häälestatud, nägematta olukorda tormas ka siis hulk mängijaid kohale, näiteks Valdez , kes vaevalt nägi mis juhtus aga lendas kohale ikkagi midagi seletama.
Ma ei taha õigustada vägivalda ja mõistan siis nüüd hukka sellised meelega vigastamised aga kindlasti ei arva ma , et Ramos tegi midagi valesti kui tõukas endast eemale näkku karjuvaid (vaevalt , et need sõnad midagi vähemat kui solvavad olid) ja togivaid Barca mängijaid.Selles olukorras vahest jah oleks olnud õigem Ramosel ise näost haarata ja kössi kukkuda .
Lisaks , ma arvan, et igal on oma arvamus ja siin kui üldse kuskil , on selleks juu see koht mõeldud, ei ole ma alati nõus siin teiste arvamustega aga ma pole kunagi käskinud kellelgi puu vastu joosta, trolli mängida, tross olla , lõuad pidada ja nii edasi...... ehk ma kannatan kriitika ära aga üritan jääda viisakas .....või mis arvate ?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Real Madridi peatreener Jose Mourinho sai kahemängulise juhendamiskeelu UEFA sarjades ja 40 000 eurot trahvi möödunud nädalal toimunud Meistrite Liiga kohtumise eest, kus Xabi Alonso ja Sergio Ramos viivitamise eest teise kollase kaardi teenisid.
Mäletatavasti viitsid Alonso ja Ramos 4:0 võidumängus Ajaxi üle tahtlikult aega, teenides teise kollase kaardi, mis jätab nad kõrvale viimasest alagrupimatšist, kuid võimaldab kaasa teha puhaste poistena kaheksandikfinaalidest alates.
Lisaks määrati Mourinhole kolme aasta pikkune tingimisi karistus. Xabi Alonso ja Sergio Ramose trahvisummaks oli 20 000 eurot. Peatreeneri käsud edastanud Iker Casillas peab rahakotti kergendama 10 000 euro ja neid vahendanud varupuurilukk Jerzy Dudek 5000 euro võrra.
Nii Alonso kui Ramose punased kaardid jäävad jõusse ning mõlemad mängijad peavad kandma ühemängulise võistluskeelu. Meistrite Liigas koha kaheksandikfinaalis kindlustanud Real kohtub järgmisel nädalal Prantsusmaa klubiga Auxerre.
Lisaks trahvis UEFA distsiplinaarkomisjon Real Madridi 120 000 euro suuruse trahviga.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsee tore pilt ei ole siit vist veel läbi käinud. leia tõeline meeskonnamängija.
http://i51.tinypic.com/25fprap.jpg[reˈal maˈšɾiš ˈkluβ še ˈfušβol]
Kommentaar
-
hea video leidsite!
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustHaiged inimesed ikka. Ei tea, kas endal mark polnud. Ikka suudavad need pealinna poisid jalgpalli rikkuda igast otsast.“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar