Tuleb uuesti pärakuseks või?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kristjan? Vaata postitustT*ra no kaua võib see OL meile vastu tulla. Kopp ees juba nende kaitses istumisest.
Huvitav vaatenurk. Minu meelest olete te pidevalt Lyonilt suhu saanud või viiki kobistanud. Kui kaitset murda ei suuda, pole midagi teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustTegelikult päris hea loos järjekordselt, see aasta loodaks easipääsu, kuna Lyon tundub olema natuke nõrgem, kui eelmine aasta ja samas meie tugevamad nii mängijate ja treeneri poolest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTuletan meelde, et ka eelmine aasta läks kuni Real Madridi mängudeni Lyoni hooaeg üle kivide ja kändude. Midagi välja ei tulnud ja Claude Pueli tool kõikus nigu metronoom. Deja vu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLyon pole küll väga kaitses istunud. Eelmine aasta esimene poolaeg oldi, aga siis pandi korralik tuli peale. Samamoodi varasemad mängud. Kristjan ilmselt ei mäleta lihtsalt neid mänge.
Aga eks ma siis ei väljendanud ennast piisavalt täpselt. Tahtsin öelda et oleks võinud kellegi rohkem ründavama vastu saada (nt Arsenali). Et oleks põnevam jälgida mänge.
Aga ise loodan et Lacazette saab mõlemas mängus rohkel mänguaega. Tahaks näha kuidas kutt peale U19 EM`i arenenud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristjan? Vaata postitustEi mäleta jhm Mõnuagent, ei mäleta, mis siis ikka. Kui kehv mälu siis kehv mälu.
Aga eks ma siis ei väljendanud ennast piisavalt täpselt. Tahtsin öelda et oleks võinud kellegi rohkem ründavama vastu saada (nt Arsenali). Et oleks põnevam jälgida mänge.
Aga ise loodan et Lacazette saab mõlemas mängus rohkel mänguaega. Tahaks näha kuidas kutt peale U19 EM`i arenenud on.
Ja minu arust on neis eelnevates kõvasti pinget olnud ja väga igav pole nagu ka olnud..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis värk sellega on, et alati kui Real mängu lõppfaasis juhtima asub, teeb Mourinho mingi sitase kaitsva vahetuse? Kamoon, saate ju ilma ka hakkama...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar