Tuleb uuesti pärakuseks või?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Real Madrid
Collapse
X
-
No ehk suudetakse ikka needus murda, muidu muutub asi juba halenaljakaks.
Auxerre mäng Prantsusmaal just suurt enesekindlust ei anna, aga küllap Mourinho oma Special Brainiga midagi välja mõtleb.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Lyon pole küll väga kaitses istunud. Eelmine aasta esimene poolaeg oldi, aga siis pandi korralik tuli peale. Samamoodi varasemad mängud. Kristjan ilmselt ei mäleta lihtsalt neid mänge.Kommentaar
-
Tuletan meelde, et ka eelmine aasta läks kuni Real Madridi mängudeni Lyoni hooaeg üle kivide ja kändude. Midagi välja ei tulnud ja Claude Pueli tool kõikus nigu metronoom. Deja vu.Kommentaar
-
Ära kaaguta siin.. real tõmbab 3/4-0 nagu tavaliselt viimasel ajal kombeks on!Kommentaar
-
Ei mäleta jhm Mõnuagent, ei mäleta, mis siis ikka. Kui kehv mälu siis kehv mälu.
Aga eks ma siis ei väljendanud ennast piisavalt täpselt. Tahtsin öelda et oleks võinud kellegi rohkem ründavama vastu saada (nt Arsenali). Et oleks põnevam jälgida mänge.
Aga ise loodan et Lacazette saab mõlemas mängus rohkel mänguaega. Tahaks näha kuidas kutt peale U19 EM`i arenenud on.Kommentaar
-
Lyon on meile kuuest mängust löönud 10 väravat, me neile 4. Juba statistika põhjal on nad piisavalt ründavad ja väita, et Lyon on vähe ründav meeskond, no ma ei tea..Ei mäleta jhm Mõnuagent, ei mäleta, mis siis ikka. Kui kehv mälu siis kehv mälu.
Aga eks ma siis ei väljendanud ennast piisavalt täpselt. Tahtsin öelda et oleks võinud kellegi rohkem ründavama vastu saada (nt Arsenali). Et oleks põnevam jälgida mänge.
Aga ise loodan et Lacazette saab mõlemas mängus rohkel mänguaega. Tahaks näha kuidas kutt peale U19 EM`i arenenud on.
Ja minu arust on neis eelnevates kõvasti pinget olnud ja väga igav pole nagu ka olnud..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar