Algselt postitas matys
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mehhakas Vaata postitustSaate peksa nagu tuppa sittunud kassid
Kuidas Varanel ka läinud on?
Kommentaar
-
Uus särgisponsor? Mu arust ikka lihtsalt sponsor, kes meile ka lennuteenust pakub. Särkidel ilusteb ikkagi Bwin. Ja Varanet on lisaks keskkaitsekohale harjutatud juba ka paremkaitses ning Mou näeb teda mängimas ka keskpoolikus. Aga jah, kutt on seni hea olnud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNõia-Ints on rääkinud!
Kuidas Varanel ka läinud on?
Kommentaar
-
Homme kell 19.15 Leicester Cityga mäng ning Inglismaale ja sealt edasi ka Hiinasse sõidavad järgmised mehed:
Väravavahid: Casillas, Adan, Tomas Mejias, Jesus
Kaitsjad: Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Carvalho, Marcelo, Coentrao, Nacho
Poolkaitsjad: Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejon, Granero, Özil, Kaka, Di Maria
Ründajad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, JeseFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitust2006–2007 BenQ Siemens
2007–2011 bwin.com
2011- Fly Emirates
Nii vähemalt on kirjas.......ei tea siis ei saa aruFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Leicesteri mängu kohta võib huvitava asjaoluna märkida, et Reali 2:1 võidumängus mängisid avapoolajal meeskonnad oma koduvormides ning teisel poolajal võõrsilvormides - päris tuus.
Aga tegelt kui mängust rääkida, siis mina jäin rahule. Esimene poolaeg oli selline keskpärane, aga teisel kolmveerandtunnil näitasime täitsa ilusat mängu. Avavärava lõi esimese poolaja lõpus Callejon, saades söödu Benzemalt, kes karistusala joonel minu nimekaimust väravavahi kohvile saatis. Ühesõnaga siseküljega pall tühja väravasse - mitte just kõige raskem värk.
Teine värav sündis üsna ilusa kontra järel, kui Marcelo posti tabas ning Benzema seejärel tagasipõrkunud palli samuti postipõrkest raamide vahele lajatas. Leicesteri auvärav sündis paar minutit enne kohtumise lõppu, kui pika audi tagajärel Varane Dyeri maha magas ning viimane vabalt palli raamide vahel lükkas.
Täna jäid teistest enam silma Benzema, Coentrao + Jese ja Nacho olid vahetusest tulnuna ka väga tublid.
Koosseis: Adan (46. Iker); Ramos, Albiol (79. Nacho), Varane, Marcelo (63. Arbeloa); Granero (46. Alonso), Khedira (63. Pepe); Kaka (46. Özil), Coentrao (70. Jese), Callejon (46. Ronaldo); Benzema (63. Higuain)Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustMa polegi veel aru saanud mis kohal Coentrao nüüd mängib. CM? DM? Jooksis küll pea kõikjal platsil nii et äärtele ma teda ei paneks..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar