Algselt postitas S.Ramos
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustMinul jäi 2 mängu nägemata, kuna nett kadus ära elektrikatkestuse tõttu.
Mängust, Thiago ja Alexise vastu oli vist kõige suuremad raskused meie meestel. Enda poolelt tõstaks esile Benzema ja Coentrao. Coentraod tahaks põhis mängimas näha, mehel isu on ja mängib hästi."Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi. Loodetavasti leiad endale varsti tüdruksõbra.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Feljonks Vaata postitustIniesta vastu saite suurepäraselt hakkama?
Kommentaar
-
Callejon jah pigem paistis silma oma soengu ja vigadega . Aga kindlasti parimad olid Benzema , Özil ja Ronaldo . Kaitsest võib olla siis Ramos , sest Villa väravas teda lüll süüdistada ei saa .
Barca päästis seekord Valdes ära Aga niimoodi , ei saagi võita kui ise ära ei kasuta .iHala Madrid !
Kommentaar
-
Koosseis homseks mänguks:
Väravavahid: Iker, Adan, Mejias
Kaitsjad: Carvalho, Pepe, Marcelo, Coentrao, Varane, Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos
Poolkaitsjad: Khedira, Xabi Alonso, Granero, Callejon, Di Maria, Özil, Kaka
Ründajad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Morata
Algkoosseisus pidid mõned muudatused olema ja tänase viimase treeningu põhjal võivad need puudutada Khedira ja di Maria alustamist. Aga eks homme oleme targemad. Kui mängime nii, nagu Bernabeul, on kõik võimalik! HALA MADRID!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar