@OptaJoe: 50 - Ronaldo has tonight become only the fourth player since 2004/05 to make 50+ passes in a CL match and complete them all. Perfect.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Karta on, et Santiago Bernabeule lükatakse püsti rohkem kaameraid kui meie lilleküla muruplatsile. Neil on 26 kaamerapositsiooni regulaarselt olemas (st et kaabeldus on seal püsivalt olemas). Meie vaesed ERR mehed lükkavad iga mäng 8-12 positsiooni üles ning sellega kaasneb ränk raske ja aega kulutav kaabeldamine.
Sellise kaamera hulgaga peabki olema paar tükki suunatud treeneritele ja tribüünidele.
Mou celebrationist võiks keegi sarnase gifi teha nagu Chesny'stki tehti (see kus ta akordioni mängib).
Kommentaar
-
Väga muhe tähistamine Mourinhol, kahju et muidu nii ebasümpaatne on. Kuidagi käärib teil. Ronaldo on õnnetu, Ramos jäetakse algkoosseisust välja, Casillas ei rõõmusta võiduvärava üle. Ma teen ühe suicide-tekiila* kui pealinnas midagi väga valesti ei ole.
*Kes ei tea siis - sool ninna, tekiila sisse ja sidrun silma.
Kommentaar
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustVäga muhe tähistamine Mourinhol, kahju et muidu nii ebasümpaatne on. Kuidagi käärib teil. Ronaldo on õnnetu, Ramos jäetakse algkoosseisust välja, Casillas ei rõõmusta võiduvärava üle. Ma teen ühe suicide-tekiila* kui pealinnas midagi väga valesti ei ole.
*Kes ei tea siis - sool ninna, tekiila sisse ja sidrun silma.
Kommentaar
-
Ja Ramos läks kolmapäeval ehk oma vabal päeval üksi kompleksi trenni tegema, seega tundub nagu loogiline, et ta jäi välja jalgpallilisel põhjusel... Kiitust avaldan aga Kakale ja Callejonile, kes ka oma vabal päeval trenni tegid ja seda koos Castillaga. Tublid! Peab pingutama!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustJa Ramos läks kolmapäeval ehk oma vabal päeval üksi kompleksi trenni tegema, seega tundub nagu loogiline, et ta jäi välja jalgpallilisel põhjusel... Kiitust avaldan aga Kakale ja Callejonile, kes ka oma vabal päeval trenni tegid ja seda koos Castillaga. Tublid! Peab pingutama!
Kommentaar
-
Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Essien; Modric, Di Maria, Cristiano Ronaldo; Benzema
E: Adán, Varane, Albiol, Khedira, Kaká, Özil, Higuaín
Goal.com
BREAKING NEWS: Rayo Vallecano - Real Madrid in doubt as vandals damage floodlights
The encounter in Vallecas could be pushed back to a later date because the wires to the stadium's lighting system have been damaged
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar