Algselt postitas Mark-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustSellist taktikat kasutaks ainult vist Atletico ja Bilbao poisid. Aga .. minu arust on Arbeloal ikka kõvasti rohkem tõestada. Ründefaasis temast suurt kasu pole.. aga ka näiteks Atletico mängus triblati temast korduvalt mööda nagu postist. Nagu viimasel ajal näha, siis Arbeloa ja Coentrao annavadki enam-vähem vahetusmehe taseme välja.
Kommentaar
-
Goalkeepers: Casillas, Diego López y Jesús Fernández.
Defenders: Varane, Pepe, Coentrão, Marcelo, Carvajal y Nacho.
Midfielders: Xabi Alonso, Bale, Modric, Di María, Isco, Illarra y Casemiro.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Morata.
Eemale jäävad Ramos (Mängukeeld), Khedira (Vigastus), Arbeloa (Vigastus). Ramosel muidugi mängukeeld õnneks õigel ajal ehk siis 1 mäng enne El Classicot, asendajaks Varane!
Kommentaar
-
Suhteliselt mannetu ja igav mäng. Teenitud 1:0 võit Ronaldo väravast, aga jamh. Benzema sai vigastada, Bale on kasutu, Varane võitis umbes ühe õhuvõitluse, kuid Alonso on loom ja MOM.
Teisipäeval Schalke ja nädala pärast juba Barca.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Mina annaks MOM omalt poolt Carvajalile või Pepele. Carvajal ilusti tegi kaitsetööd ja pääses ilusti rünnakule kuid kahjuks vedas söödutehnika 2 korral alt siis oleks seis võinud olla 3-0. Pepe tegi küll ühe rõveda liigutuse kui lõi vastasmängijat säärde, aga muidu tänu temale üldse me sealt võiduga lahkusime. Bale päris kasutu ju polnud andis ilusa söödu Ronaldo väravale ja ehitas paremalt äärelt vaikselt. Muidu üldiselt ju hea seis kuna kahel eelneval korral oleme me Malaga kodustaadionilt lahkunud kaotusega.
Aga no Schalke vastu ma arvan, et tuleb korralik lammutamine ja loodame, et Benzema nüüd kauaks väljas pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mark- Vaata postitustHomme on siis mäng Schalke vastu. Kaasatud mängijaid veel teada ei ole, aga ma pakuks algkoosseisu.
-------------------Casillas--------------------
--Carvajal ------Varane-------Nacho--------Coentrao
----------Casemiro----Ilarra-------Isco--------
Jese--------Morata----------Ronaldo
Kommentaar
-
Algselt postitas affelay Vaata postitustPole viimasel ajal Reali mänge väga jälgida jõudnud, aga Nacho keskkaitses on midagi uut või ta enne ka seal figureerinud?
Kommentaar
-
Räägiti, et Benzema pidi korras olema. Minu arust Ronaldo raiskas väga palju häid võimalusi. Esimesel poolajal oli siis 3 võimalust 3-4min jooksul, kõige raskema lõi ära. Teisel poolajal tabas 3 korda järjest Caballerot värava keskel. Selles Pepe olukorras .. Duda oli vist.. räuskas nagu loom, nagu Pepe oleks nimelt teda löönud. Ancelotti .. nii palju kui ta Nachot kasutanud on, siis keskkaitses vahetusmehena minu arust. Terve meeskond mängis üsna hästi, di Maria sööte ja kaitsetööd pole veel keegi maininud. Ära tuleb lüüa lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustSelles Pepe olukorras .. Duda oli vist.. räuskas nagu loom, nagu Pepe oleks nimelt teda löönud.
Kommentaar
-
Algselt postitas affelay Vaata postitustNimelt või mitte aga üsna jõhker tald ees põlve sõit oli Pepe poolt!
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustRäägiti, et Benzema pidi korras olema. Minu arust Ronaldo raiskas väga palju häid võimalusi. Esimesel poolajal oli siis 3 võimalust 3-4min jooksul, kõige raskema lõi ära. Teisel poolajal tabas 3 korda järjest Caballerot värava keskel. Selles Pepe olukorras .. Duda oli vist.. räuskas nagu loom, nagu Pepe oleks nimelt teda löönud. Ancelotti .. nii palju kui ta Nachot kasutanud on, siis keskkaitses vahetusmehena minu arust. Terve meeskond mängis üsna hästi, di Maria sööte ja kaitsetööd pole veel keegi maininud. Ära tuleb lüüa lihtsalt.
#Tropp."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustPepe ajalugu kinnitab, et just nii oligi. Ja video pigem kinnitab, kui lükkab ümber.
#Tropp.
Igastahes Ancelotti kinnitas täna pressikonverentsil, et Morata, Jese ja Ronaldo alustavad ning Isco ka kui ta ümber ei mõtle. Loodame muidugi, et teised noored saavad ka mängu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar