Algselt postitas BCfey
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
-
Spekulatsioone pakutakse hulgem aga BCfey, ma selline interneti kauge inimene, ei oska neid otsingumootoreid ka väga kasutada aga hirmsasti tahaks lugeda mõnda seda lugu,mida mainisid, eriti huvitaks nende valge särklaste oma , äkki leiad mulle.. ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustSpekulatsioone pakutakse hulgem aga BCfey, ma selline interneti kauge inimene, ei oska neid otsingumootoreid ka väga kasutada aga hirmsasti tahaks lugeda mõnda seda lugu,mida mainisid, eriti huvitaks nende valge särklaste oma , äkki leiad mulle.. ?
Kommentaar
-
Algselt postitas affelay Vaata postitustKorralik kaburajura muidugi kogu ses saaga mis siin lahti on rullumas, kuid siiski ei tasu minna "tee jääte ka vahele ei ole Barca ainukene kes reegleid rikkunud on" teed. Ma arvan, et kõikide suuremate klubide juures üle euroopa võib leida 2-3 tatipura kes võib-olla poleks tohtinud liituda jne jne. Vaatab mis saab - ärme õelaks ka muutu
Kommentaar
-
Algselt postitas MadDoctor Vaata postitustKas keegi teab muidu, miks bernabeu eile pooltühi oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustAsi ei ole õeluses vaid õigluses. Kui Barca millegi sellise eest karistada saab, mida teised suurklubid sama agaralt harrastavad, siis ei tohi tekkida olukorda kus kataloonia klubi, see kõige õelam meeskond maailmas laste vastu (sarkasm), märtriks lüüakse ning ainukesena nende sanktsioonide pärast kannatab peab. Kui FIFA tõepoolest misiooniks võtab kõik antud reeglite rikkujad kinni nabida siis peaks ta seda tegema mastaapselt ja süsteemselt, mitte puhtjuhuslikult või suvaliste kaebuste peale.
Märtriks löömist pole ma kunagi ühegi asja puhul pooldanud.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Homme siis tähtis mäng La Realiga Anoetal, lisaks veel nii palju, et Cristiano ei mängi:
@SocialRMadrid: RM SQUAD vs. Sociedad.
- Casillas, Diego López & Jesús.
- Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal & Nacho
- Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra & Medrán
- Benzema, Morata, Willian José .
Not available for the game against Sociedad: Marcelo, Arbeloa, Jesé, Khedira and Cristiano.
Carlo Ancelotti: "We're going to give Cristiano a rest, he's tired. We're doing this to avoid any risks. There are a lot of important games ahead of us and we prefer him to sit this one out. He can train tomorrow and Sunday to be ready for Tuesday's game."
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustNii palju kui ma aru sain, siis Di Maria ikka alustab pingilt, kuna pole veel täielikult taastunud oma haigusest, selle haiguse tõttu kaotas ta kuuldavasti 2,5 kilo kehakaalust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar