Algselt postitas RealFan
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Küsiks siitpoolt et kas Realil barcastuffi sarnast twitteri kontot ei eksisteeri, kus kõik valgesärke puudutavad uudised/kuulujutud/intervjuud välja tuuakse?
Kommentaar
-
Täna siis väga tähtis mäng Borussia Dortmundi vastu. Eelmine hooaeg olime nendega ikka korralikult hädas täna saame kättemaksta. Pakun, et üllatusi algkoosseisus pole ja alustavad: Casillas, Coentrao, Pepe, Ramos, Carvajal, Di Maria, Alonso, Modric, Ronaldo, Benzema, Bale ja varus: Diego Lopez, Varane, Nacho, Casemiro, Ilarra, Morata, Isco. Ainult võit rahuldab meid ja õnneks on Lewandowski puudu see mäng.
Kommentaar
-
Kui see bänn peaks meile tulema, oleks see kahjulik, kuna kui Ancelotti soovib 4-3-3 jätkata, siis oleks tarvis sügavust tiimile, kuid seda siis järgmisel kahel aknal ei saaks tulla. Samas oleks minu meelest sellel ka omad plussid. 1. Klubi finantsseis ei saaks koormat juurde uue suvise osturalli läbi 2. Äkki, äkki paneb see treeneri ja juhtkonna rohkem vaatama oma noortesüsteemi poole. Aga need on vist vaid unistused.Nii Madrid kui ka Atleti on FIFA poolt samadel põhjustel mis Barca uurimise all
Kommentaar
-
-
Nii palju kui ma asjast sotti olen saanud, siis väike erinevus Barcelonaga seisneb hetkel selles, et kui Barcelona puhul oli uurimise aluseks kahe klubi otsene kaebus nende vastu, siis Atleti ja Reali puhul on FIFA puht enda kahtlustest uurimist alustanud.Algselt postitas BCfey Vaata postitustCoraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Võib ka vabalt näpuga näitamise keiss olla. Peab ikka eriti naiivne fänn olema kui arvata et kahel maailma kõige mõjuvõimsamal klubil FIFAs oma jüngreid pole. Pakuks et üks nendest ''anonüümsetest'' klubidest lihtsalt tõmbas oma niidiotsi vajalikul moel et Barcale kogu see jama kaela ajada ning Barca, teades juba ammu antud karistusest, tegi endast kõik võimaliku selleks et mitte Hispaanias ainukesena sellesse kraavi kukkuda. Ja nagu Barca, ega see Madridki oma noorsoopoliitikat eriti avalikuse eest varjanud - natuke googlis ringi sorida leiad nii mõnegi artikli kus valgesärgid FIFA reegleid jultunult eiravad. Blatteri poistele vaja ainult natuke pädevust juurde ning ei pääse Ancelotti mehedki nendest sanktsioonidest mis meid nüüd kimbutavad.Algselt postitas Punkt Vaata postitustNii palju kui ma asjast sotti olen saanud, siis väike erinevus Barcelonaga seisneb hetkel selles, et kui Barcelona puhul oli uurimise aluseks kahe klubi otsene kaebus nende vastu, siis Atleti ja Reali puhul on FIFA puht enda kahtlustest uurimist alustanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar