Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Real Madrid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Kasper
    Administraator
    • Jan 2006
    • 7500

Algkoosseis: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, Gago, Sneijder, Robben, Robinho; Raúl.

Loodame parimat.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• Kasper
      Administraator
      • Jan 2006
      • 7500

Poolajaks juhime 1:0. Robinho andis tsenderduse kasti, kust vanameister Raul palli kerge puutega väravasse lükkas. Mäng on isegi suhteliselt arvestatav. Kellegilt mingeid erilisi präkke pole olnud. Kohtunik on jätnud kaks kätt vilistamata, kuid tema nurgalt vaadatuna võisid need talle ka pimedasse tsooni jääda. Neist Diarra käsi oli kastis sees. Meeskond mängib hästi ning korra skoorisime veel, kuid kahjuks enne Sneijderi väravat oli sööduandja Raul üsna selges suluseisus. Loodetavasti teisel poolajal oleme natukene teravamad ning lööme veel mõned kollid. Hetkeseisuga jääks vahe tabeli teise Villarrealiga kümnele punktile.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Paistab, et peab minema ja ühe odessa vahuka külmkappi hankima.

Kommentaar

• Kasper
          Administraator
          • Jan 2006
          • 7500

2:0 võit. Fantastiline. Kümme punkti Villarrealist ees. Teine poolaeg oli suhteliselt võrdne ning vahepeal domineeris üsna pikalt Racing, kuid siiski suutsime lõpus oma tahtmise peale suruda. Kohtunik jättis päris mitmel korral meie mängijate käsi vilistamata, kuid samas kodumeeskonna daivide eest andis neile karistuslöögi. Meie teise värava lõi Higuain, kes sai hea söödu Rockylt. Kontras vabanes paremalt äärelt keskele Pipita, kellele Balboa ka söödu lükkas. Gonzalo lõi vasakuga palli kasti piirilt ilusti Tono seljetaha. See värav tõi mehele ka leevendust, sest eelnevalt lõi Higuain samuti värava, mis aga lugemata jäi. Täna sekkusid vahetusest mängu Higuain, Balboa ja Baptista vastavalt Robinho, Robbeni ja Sneijderi asemele. Magus võit. Kõik eeldused tiitlivõiduks on olemas. Tuleval nädalavahetusel võõrustame Athleticut. Loodame parimat.

Kommentaar

• lorenzo
            pagulane
            • Dec 2003
            • 12458

ega siin pole midagi, tuleb vist juba varakult õnne soovida. shampa võite juba ära osta. järgmisel hooajal veel vaatame. mõne nädala pärast ka muidugi
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

• Piaoviaopiuviao
              Professionaal
              • Jun 2007
              • 686

Tiiiiiitel On Kodus
              i don t like u u don t like me

Kommentaar

• Kasper
                Administraator
                • Jan 2006
                • 7500

Algselt postitanud kasutaja BeHappy poolt
                Tiiiiiitel On Kodus
                Ära hõiska enne õhtut! Eeldused võiduks on, kuid midagi kindlat veel ei ole.

Kommentaar

• Põnn
                  Eesti koondislane
                  • Dec 2005
                  • 1037

Kasper, Foorum ei ole nii akadeemiline koht kui eel/ülevaade. Võta vabamalt.

Huvitavate foorumi kokkuvõtete lugemisest on saanud ülevaadete uuesti läbi lugemine.
                  Algselt postitanud kasutaja Maekas poolt
                  Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

• sten21
                    U21
                    • Mar 2007
                    • 644

Et siis natuke uudiseid..
                    Real Madridi jalgpalliklubi on huvitatud Mahamadou Diarra asendamisest Chelsea keskväljamehe Michael Essieniga.
                    Real on Diarra pannud juba oma müügilehele, tema eest loodetakse teenida 30 miljonit eurot. Chelsea küsib Essieni eest aga 35 miljonit, mida on 10 miljoni võrra enam kui Real maksta sooviks.
                    Kui klubid omavahel kokkuleppele jõuavad, sünnib tõenäoliselt üks selle aasta suurim vutitehing. Mõlemad mängijad on igaljuhul huvitatud oma praegusest klubist lahkumisest.
                    www.futismaailma.com
                    iHala Madrid !

Kommentaar

• Kasper
                      Administraator
                      • Jan 2006
                      • 7500

Algselt postitanud kasutaja sten21 poolt
                      Et siis natuke uudiseid..
                      Real Madridi jalgpalliklubi on huvitatud Mahamadou Diarra asendamisest Chelsea keskväljamehe Michael Essieniga.
                      Real on Diarra pannud juba oma müügilehele, tema eest loodetakse teenida 30 miljonit eurot. Chelsea küsib Essieni eest aga 35 miljonit, mida on 10 miljoni võrra enam kui Real maksta sooviks.
                      Kui klubid omavahel kokkuleppele jõuavad, sünnib tõenäoliselt üks selle aasta suurim vutitehing. Mõlemad mängijad on igaljuhul huvitatud oma praegusest klubist lahkumisest.
                      www.futismaailma.com
                      Lihtsalt ja selgelt öeldes, ütleksin ma, et mine perse. Aga kuna ma olen natukene viisakam inimene, siis ma palun sul lihtsalt jama mitte ajada. Aitäh.

Kommentaar

• sten21
                        U21
                        • Mar 2007
                        • 644

Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
                        Lihtsalt ja selgelt öeldes, ütleksin ma, et mine perse. Aga kuna ma olen natukene viisakam inimene, siis ma palun sul lihtsalt jama mitte ajada. Aitäh.
                        Et siis loe nagu ise kui sa ytled et mina ajan JAMA ...sulle veel midagi vaata see et sa siin teemas kõige rohkem postitad ei anna sulle õigust teiste postitusi halvustada....
                        iHala Madrid !

Kommentaar

• Põnn
                          Eesti koondislane
                          • Dec 2005
                          • 1037

Et siis loe nagu ise kui sa ytled et mina ajan JAMA ...sulle veel midagi vaata see et sa siin teemas kõige rohkem postitad ei anna sulle õigust teiste postitusi halvustada....
                          Muidugi ei anna see talle õigust, aga siiski ei tasu ka temasugustega plõksida. Halvad kogemused.
                          Algselt postitanud kasutaja Maekas poolt
                          Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

• Kasper
                            Administraator
                            • Jan 2006
                            • 7500

No kui sa postitad midagi, millel on vähemalt natukenegi tõepõhja all, siis ma ei ütle midagi, aga kui sa totaalset lollust postitad, siis on see loogiline, et see kriitikat saab. Sinu "uudises" puudusid ju tõesed faktid ning mõttetut jama ei ole vaja ju siia topicusse postitada.

Kommentaar

• Kasper
                              Administraator
                              • Jan 2006
                              • 7500

Ruud on tagasi! Täna tegi hollandlane üle päris pika aja esimese trenni meeskonnakaaslastega.

Kommentaar

• sten21
                                U21
                                • Mar 2007
                                • 644

Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
                                Ruud on tagasi! Täna tegi hollandlane üle päris pika aja esimese trenni meeskonnakaaslastega.

Oi jumal, ma suren rõõmust!!!
                                iHala Madrid !

Kommentaar

Töötlen...