Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eelmise hooaja jalaluumurru tõttu sisuliselt vahele jätma pidanud rootslane Henrik Larsson lubas oma tööandjale FC Barcelonale, et mängib Hispaania meisterklubis veel vähemalt kaks aastat, teatab Rootsi ajaleht Expressen. \"Leping on valmis, ainult allkirjad on veel puudu,\" ütles Larsson ajalehele.
Barcelona president Joan Laporta oli juba varem palunud Larssonil meeskonda jääda 2007. aastani, kuid tõmmu rootslane ei kiirustanud lõpliku vastust andma.
Eelmise hooaja jalaluumurru tõttu sisuliselt vahele jätma pidanud rootslane Henrik Larsson lubas oma tööandjale FC Barcelonale, et mängib Hispaania meisterklubis veel vähemalt kaks aastat, teatab Rootsi ajaleht Expressen. \"Leping on valmis, ainult allkirjad on veel puudu,\" ütles Larsson ajalehele.
Barcelona president Joan Laporta oli juba varem palunud Larssonil meeskonda jääda 2007. aastani, kuid tõmmu rootslane ei kiirustanud lõpliku vastust andma.
Minu arust päris hea uudis Barca fännidele.
Kui allkirju all pole siis pole midagi kindlat.
Aga muidu oleks tore kui ta jääks 2007.aastani.
Sümpaatne mängija on.
pidingi siin küsima, et kui läheb ostuks et mis on max hind mis ollakse nõus välja käima, inf saata mulle privately, olen muidu kõik soovid kätte saanud, aga pole jõudnud vastata
pidingi siin küsima, et kui läheb ostuks et mis on max hind mis ollakse nõus välja käima, inf saata mulle privately, olen muidu kõik soovid kätte saanud, aga pole jõudnud vastata
Äkki teed ise mingi konkreetse pakkumise ikka. Eks siis vaatan, kas teen selle väljamineku kohe ära või lükkan asja tiba edasi. Huvi oleks siis home 04/05 või home 05/06 särgi vastu.
Natuke aega tagasi lõppes Taani turniiri viimane mäng, kus Barcelona oli tulemusega 4:0 üle
AGF Aarhusest.
Väravad:
0-1, Deco (38\'); 0-2, Larsson (53\'); 0-3, Gabri (63\'); 0-4, Maxi (82\'
FC Barcelona: Valdés, Damià, Puyol, Oleguer, Sylvinho, Van Bommel, Edmílson, Deco, Iniesta, Eto\'o i Larsson. També han jugat Jorquera, Belletti, Rodri, Van Bronckhorst, Xavi, Gabri, Giuly, Maxi i Pitu
Kommentaar