eriti pulll on see et mitte keegi ei r´´gi inglise keelt,mingid poisid `ritasid mulle piletit maha ´rida aga mitte paskagi ei saanud aru,nad r´´kisid ainult hispaania keeles, isegi kassades ei m+isteta inglise keelt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitusteriti pulll on see et mitte keegi ei r´´gi inglise keelt,mingid poisid `ritasid mulle piletit maha ´rida aga mitte paskagi ei saanud aru,nad r´´kisid ainult hispaania keeles, isegi kassades ei m+isteta inglise keeltCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitusteriti pulll on see et mitte keegi ei r´´gi inglise keelt,mingid poisid `ritasid mulle piletit maha ´rida aga mitte paskagi ei saanud aru,nad r´´kisid ainult hispaania keeles, isegi kassades ei m+isteta inglise keelt
Kommentaar
-
Tänaseks Meistrite Liiga mänguks on kohale kutsutud järgmised mängumehed: Valdés, Pinto, Alves, Abidal, Maxwell, Puyol, Piqué, Márquez, Touré, Xavi, Keita, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Ibrahimovic, Jeffren & Assulin.
Vigastustega on väljas Milito, Henry, Bojan ning Chygrynskiy, kes poleks nii või teisiti olnud täna mängukõlblik. "Tänu" Henry ja Bojani vigastustele, Gai Assulin on nüüd esmakordselt koosseisu kergitatud.
Algkoosseisuks pakuksin: Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Touré, Xavi, Keita - Messi, Zlatan, Iniesta
Iniestat on spekuleeritud algkoosseisu, mis oleks samas San Andrési jaoks ühtlasi esimene kord peale ilusaid Rooma mälestusi algrivistuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitust1-0 poolajale, Messi oma eeltöö ja kena löök . barcal on palju võimalusi ja seis võiks vabalt olla 3-0, kuid Dynamo väravavaht on ikka väga tasemel. Tuleb au anda . Mängu iseloomstab kena näit pallivaldamisest, mis oli 72-28, muidugi Barca kasuks.
Näitab ikka masendavat ülekaalu - Barcal kõikidel üle 20-30.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar