Ei maksa närveerida. Barca kui institutsioon on hullemaski pasas olnud ja sellest ennast kiiremini kui sinu poolt välja toodud ajaperiood välja kaevanud. Pealegi, need inimesed, kes klubile antud probleemid kaela toonud on, saavad lähitulevikus oma karistuse kätte (praegune Bartomeu, Roselli kohtukeiss) ning olen kindel, et suve lõpuks neid Barca eesotsas enam ei ole.
Ja noh, ärme Laportast seda päästeinglit tõesti tee. Ta on täpselt samasugune omakasupüüdlik kelm nagu Rosell, vahe lihtsalt selles, üks sai aru ja hoolis Barca kui klubi väärtustest, teine mitte.
Loodan et antud artikkel rahuldab sinu uudishimu.
Ma lisaks rixxeri vastusele juurde veel kallid piletid ja selle üleüldise jama klubi ümber, mis on osadelt fännidelt igasuguse motivatsiooni neid vaatama minna ära võtnud.
Ja noh, ärme Laportast seda päästeinglit tõesti tee. Ta on täpselt samasugune omakasupüüdlik kelm nagu Rosell, vahe lihtsalt selles, üks sai aru ja hoolis Barca kui klubi väärtustest, teine mitte.
Loodan et antud artikkel rahuldab sinu uudishimu.
Ma lisaks rixxeri vastusele juurde veel kallid piletid ja selle üleüldise jama klubi ümber, mis on osadelt fännidelt igasuguse motivatsiooni neid vaatama minna ära võtnud.

Kommentaar