Oot-oot! Sul on ajajoon vähe sassis. Asi hakkas ikka pihta enne esimest liigahooaja klassikut, kus madrid nõudis, et neile mere tagant karikaga naasnud meeskonnale peaks pasillot tehtama nagu kord ja kohus (mida pole selle mikihiire karika kohta minu teada tehtud). Üsna viisakalt Barcelona keeldus, sest tegu ei ole liigavõitjaga ning üldse hakkas asi peale ju sellest, et seda nõudsid Madridi mõned ajakirjanikud ja mängijad (Ramos muidugi eriti vehkis sõnadega, sellest loodeti ka mingit psühholoogilist edu, aga saadi haledalt tagantjärele vaadates sisse).
Ja sellele on vastanud siis muidugi kataloonia ajakirjandus. Ma ei ole näinud ühtegi klubipoolset ega mängijatepoolset nõudmist, palvet või teemapüstitust, on küll reaktsioone, kui on küsitud, aga mingit mängijate või meeskonnapoolset nõuet ei ole esitatud. Ma hoiaks ikkagi need asjad lahus, Hispaania (sh Kataloonia) ajakirjandus on nagu on.
Ja sellele on vastanud siis muidugi kataloonia ajakirjandus. Ma ei ole näinud ühtegi klubipoolset ega mängijatepoolset nõudmist, palvet või teemapüstitust, on küll reaktsioone, kui on küsitud, aga mingit mängijate või meeskonnapoolset nõuet ei ole esitatud. Ma hoiaks ikkagi need asjad lahus, Hispaania (sh Kataloonia) ajakirjandus on nagu on.

Kommentaar